Tas haken – Tassen kun je nooit genoeg hebben! Voor elke gelegenheid kun je wel een bijpassende tas gebruiken bijvoorbeeld bij een dagje shoppen, naar een concert of bij een lange wandeling door de natuur. Het leukst is natuurlijk om je eigen tas te ontwerpen en te haken zodat het altijd past bij jouw outfit en de gelegenheid.

We hebben wat tassen toppers op een rijtje gezet. Bekijk de haakpatronen voor diverse modellen tassen en bijbehorende garen pakketten en ga aan de slag!

NOPPENTAS HAKEN

Haakpakket ByClaire Noppentas

Steel de show met deze mooie noppentas! In effen of met een contrastkleurtje, met byClaire softmix vind je de perfecte combinatie voor jou zelfgemaakte tas. De leuke retro rashengsels zijn van bamboe en maken de tas helemaal af.

MOTIEF TAS HAKEN

Haak je nieuwe lievelingsaccessoire! Lekker een dagje shoppen of naar een festival, met deze gehaakte motiefjes heb je al jouw belangrijkste spulletjes binnen handbereik. Dit byClaire tasje is gehaakt in 3 fleurige combinaties met byClaire cotton maar je kunt natuurlijk ook je eigen favoriete combi maken. Voor welke kleuren kies jij?

RETRO PTT POSTTAS HAKEN

Lekker old school! Deze PTT posttas is al jaren een topper, gehaakt door haakSTER Stella Roodbeen en winnares van de Kreadoe tassen haakwedstrijd 2012 (jawel alweer 10 jaar geleden!)

GRANNY SQUARE TAS HAKEN

Nog 1 uit de “oude doos”..de granny square tas haakten we zo’n 11 jaar geleden en is zeer eenvoudig te haken dus ook geschikt voor de beginnende haker.

NETTASJE HAKEN

Geen plastic tasje meer nodig, dit nettasje neem je mee voor de boodschappen. Het neemt weinig ruimte in beslag maar er kan verrassend veel in! Ook is dit nettasje heel geschikt voor een dagje strand. Uiteraard is het byClaire tasje uitgevoerd in een gezellige kleurencombinatie, een effen kleurtje geeft weer een mooi basic en stoer effect.

PARELSTEEK TASJE HAKEN

Haak je eigen fashion en maak je outfit gelijk helemaal af met dit leuke tasje in de parelsteek. De parelsteek heeft een leuke chunky structuur in combinatie met byClaire softmix. Ideaal voor het haken van een stoere sjaal en daarbij dit stoere tasje. De bijpassende tasfournituren geven het tasje een extra leuk accent; het lange tashengsel is van kurk en bevestig je makkelijk aan de tas met de bronskleurige D-ringen. De schuifgesp sluiting is ook bronskleurig en zeer eenvoudig aan te brengen.  Kies jouw favoriete kleur byClaire softmix en verwen jezelf met een tof tasje!

KANT EN KLAAR TASJES

Heb je al zoveel andere haakprojecten liggen en geen tijd om een tas te haken? Bekijk dan onze collectie XL opbergtassen voor het netjes opbergen van je garen voorraad. Ook leuk; kant en klare nettasjes, handig om mee te nemen naar de markt of om een haakproject in op te bergen.

Rex London XL opbergtas Red Retrospot