Oplettende kijkers hebben het vast al gezien; ons logo staat weer op GROEN. Ook dit jaar gaan wij samen met TreesforAll en vele anderen op GROEN. Géén Black Friday kortingsacties die ervoor zorgen dat we met z’n allen in korte tijd nog veel meer nemen. Op deze Green Friday geven we juist iets terug aan de aarde. Samen met Trees for All planten we bomen via duurzame bosprojecten in Nederland en Vietnam.

Wat is Trees for All?

Trees for All wil een gezonde en groene aarde doorgeven. Jaarlijks verdwijnen er 3,5 miljard bomen. Deze stichting (met CBR-keurmerk) plant bomen, herstelt bestaande bossen en maakt mensen bewust van het belang van bomen. Dichtbij huis maar ook verder weg met duurzame bosprojecten in ontwikkelingslanden zodat het bijdraagt aan betere leefomstandigheden van de lokale bevolking. Intussen zijn er 6,8 miljoen bomen geplant, 64 bossen geplant en hersteld, en is ruim 475 duizend ton vervuilende CO2 gecompenseerd.

Door bomen te planten en bossen te herstellen doe je zoveel goeds voor mens en milieu:

  • Bomen nemen vervuilende CO2 op en produceert zuurstof
  • Bomen creëren een leefomgeving voor vogels, bijen en andere insecten
  • Bomen bieden verkoeling en verbeter waterdoorlaatbaarheid van de bodem.
  • Bomen zijn het redmiddel in de strijd tegen klimaatverandering.

Bedrijven kunnen zich aansluiten bij Trees for All voor het doneren van een bos of het compenseren van de CO2-uitstoot waar ze door hun bedrijfsvoering verantwoordelijk voor zijn.

Plant zelf een boom!

Wil jij je ook inzetten voor een bosrijke wereld? Kijk dan op de website van Trees for all voor alle groene mogelijkheden!

Om zoveel mogelijk bomen te kunnen planten hebben we een nieuwe rubriek toegevoegd aan onze website. Bekijk onze HANDMADE collectie! Allerlei creaties van afgelopen jaren die met liefde zijn gehaakt door het echtstudio haakteam. Deze creaties hebben in de winkel en op beurzen heel veel haak- en breisterren geïnspireerd maar sinds de winkel in 2021 is opgeheven liggen ze opgeslagen in het magazijn. Zonde natuurlijk! Daarom verkopen we deze kant- en klare dekens, omslagdoeken, sjaals en knuffels voor een klein prijsje. Van de opbrengst doneren we bomen via www.treesforall.nl. Voor elke 10 euro planten we 2 bomen voor een betere leefomgeving.

Houd de website goed in de gaten, we zetten regelmatig nieuwe creaties online.

Voor deze GREEN Friday doen we toch nog 1 speciale actie. In 2016 werden we blij verrast met een pracht sprei gehaakt met de ouderwetse Durable katoen. Oma’s sprei heeft heel veel jaren liggen shinen in de winkel en heeft veel haaksterren geïnspireerd om ook zo’n nostalgisch sprei te haken. Het is nu tijd om Oma’s sprei over te dragen aan een nieuwe eigenaar die een ereplek heeft voor deze deken op de bank of tweepersoonsbed. Oma’s sprei is 250 x 220cm en is gehaakt met 33 klossen Durable katoen no. 8.

Vanaf vandaag kun jij bieden op Oma’s sprei, de volledige opbrengst van deze Oma sprei veiling gaat naar www.treesforall.nl. Op vrijdag 25 november 2022 om 12 uur sluit de veiling van deze deken.

Hoe kan ik meedoen met de veiling?

Geef jouw bod door op social media met #treesforall. Heb je geen social media dan kun je een email sturen met het bod.

BIED MEE!

via echtstudio Facebook

via echtstudio instagram

via de email info@echtstudio.nl