De populaire byClaire vierseizoenen deken is al vele malen gehaakt. Heel veel haaksterren hebben de haaknaald in dit heerlijke “doorhaakproject” gezet. De granietsteek zorgt voor een regelmatige structuur en door de herhaling van een losse en een vaste heb je deze steek snel in de vingers.

De uitbundige kleurencombinatie van de byClaire vierseizoenendeken zorgt voor een vrolijke noot in ieder interieur. Door de mix van maar liefst 27 kleurtjes krijgt de deken een gezellige retro uitstraling en kun je er het hele jaar door van genieten. Nu heeft ieder seizoen zijn eigen sfeer en kleurenpalet en passen we onze kleding, inrichting en ook onze haakcreaties daar vaak op aan. We hebben daarom de vierseizoenendeken uitgesplitst in 4 kleurencombinaties die gelijk het lente, zomer, herfst en winter gevoel oproepen! Ook hebben we speciaal voor de Kerst een sfeervolle combi gemaakt met een toefje byClaire Sparkle.

Haken voor de herfst

Vandaag start officieel de herfst en daarom als eerste combinatie de warme kleuren van de byClaire seizoensdeken HERFST. Met byClaire softmix Sand, Caramel, Taupe, Dark brown, Olive, Lime en Dark Olive haak je deze deken van circa 118 x 166cm in de granietsteek. Dit is DE deken om dit seizoen mee te starten; shop online het garenpakket byClaire seizoensdeken HERFST en ga lekker aan de slag!

Haken voor de winter

Koele blauwtinten voor de byClaire seizoensdeken WINTER. De combinatie van Ivory, Denim, Silver grey, Jade, Vintage blue, Sky en Petrol geeft een mooie rustige winterse look. Ook deze deken is gehaakt met de granietsteek, heerlijk ontspannen op de bank de toertjes weghaken. Zie je dit wel zitten? Shop dan het garenpakket byClaire seizoensdeken WINTER!

Haken voor de lente

Met deze zachte pasteltinten haak je een prachtige lentedeken! ByClaire softmix White, Iceblue, Vintage mint, Lila, Light pink, Salmon en Flamingo pink combineren heel mooi en halen het voorjaarsgevoel direct in huis. Is dit jouw kleurenfavoriet? Shop dan het garenpakket byClaire seizoensdeken LENTE.

Haken voor de zomer

Ook al is de byClaire softmix een dikkere en warme draad, voor een koele zomeravond is het heel fijn om een zelf gehaakt kleedje te hebben liggen op de tuinbank. Zeker in deze spetterende kleurtjes blijft tot laat in de avond het zonnetje schijnen. Wil jij aan de slag met deze vrolijke en swingende kleurencombinatie? Shop dan het garenpakket byClaire seizoensdeken ZOMER.

Haken voor de kerst

Speciaal voor de feestdagen hebben we een kleurencombinatie gemaakt in stemmige kersttinten; rood, groen en voor een extra feestelijk accentje kun je af en toe een draadje byClaire sparkle meehaken! Als je met de kerst lekker onder deze deken wilt wegkruipen dan is het nu het moment om het garenpakket byClaire seizoensdeken KERST aan te schaffen.

Profiteer ook van de speciale KERSTactie; bij aanschaf van het kerstpakket ontvang je maar liefst 12 bolletjes byClaire sparkle GRATIS!

byClaire vierseizoenendeken

Natuurlijk is het garenpakket voor deze klassieker ook nog steeds een heerlijk haakproject. Bij aanschaf van het garen ontvang je een PDF patroon met daarbij een kleurenschema per toer.