Nog een paar dagen en dan is de zomer weer voorbij. Het is al goed te merken dat de herfst er aan zit te komen. De dagen worden korter en kouder dus het ideale moment om met warme haak- en breiprojecten aan de slag te gaan.

Om de laatste zomerdagen een beetje zonnig af te sluiten hebben we een leuke GIVE AWAY voor jullie! Maak kans op 2 x 10 bollen byClaire softmix voor het haken of breien van comfortabele sjaal! 10 bolletjes voor jou EN 10 bolletjes voor je beste haakvriend(in).

byClaire softmix is lekker zacht en haakt heerlijk weg. Het garen is geschikt voor haaknaald 6mm. Gebruik haaknaald 5mm als je een dichte structuur wilt bijvoorbeeld bij het haken van een amigurumi. Wil je een losse en luchtige sjaal haken dan kun je naald 8 of 9 mm proberen. Houd hierbij rekening met jouw manier van haken.

Wat moet je doen voor de GIVE AWAY?

We zijn gestart met een nieuw haakproject, weet jij wat dit gaat worden? Geef je antwoord aan op Facebook, Instagram of als je dit niet hebt kun je een email sturen naar info@echtstudio.nl. Bij deelname op Facebook en Instagram tag je iemand die ook 10 bollen byClaire softmix zou kunnen gebruiken.

Op vrijdag 23 september 2022 op de eerste dag van het herfstseizoen maken we de gelukkige winnaars bekend!

Succes!