Voor iedereen die houdt van hondjes en van haken is het boek van MyKrissiedolls natuurlijk een musthave. Alweer een tijdje geleden maar nog steeds superleuk; Mijn hondjes van sokkenwol met maar liefst 12 haakpatronen van verschillende hondenrassen.

De hondjes zijn gehaakt met sokkenwol en wie de hondjes in het echt gezien heeft tijdens de boeklancering in onze Kreadoe stand in 2018 zal het beamen; door gebruik van dit garen krijgen de knuffels een bijzonder uiterlijk en een beetje vintage uitstraling. De structuur van sokkenwol is heel licht wollig en heeft een warme structuur. Dit maakt het de hondjes zo mogelijk nog knuffeliger.

Totaalpakket mijn hondjes van sokkenwol KATOEN incl boek-16344

Wol of katoen?

Ben jij allergisch voor wol, moet je wennen aan het dunnere draadje of ben je gewoon superfan van katoen? Dan kun je deze hondjes uiteraard ook prima met katoen haken. Katoen is stevig, pluist niet en het aanbod in kleuren is enorm! Ook de prijs speelt mee, katoen is goedkoper dan wol. We hebben een aantal hondjes gehaakt met katoen en die zijn superleuk geworden! Een stuk groter dan de hondjes met sokkenwol dus heel geschikt om als (speelgoed)knuffel te haken. De hondjes zijn circa 25cm hoog (zittend) gehaakt met byClaire cotton en haaknaald 2.5mm. Op bijgaande foto zie je goed het verschil in grootte.

We hebben een collectie katoen bij elkaar gezocht die qua kleuren precies overeenkomen met de Lang Yarns sokkenwol die gebruikt wordt in het boek. Kijk maar eens hoe mooi ze matchen!

Waar kan ik het boek en het katoen garenpakket kopen?

Het boek Mijn hondjes van sokkenwol is te koop via Bol.com (KLIK HIER)

Met ons garenpakket kun je alle hondjes haken uit het boek. Het is een tas vol met katoengaren van het merk byClaire cotton en Scheepjes Catona of SMC Catania. Bij aanschaf van het garenpakket ontvang je GRATIS een toffe jumbo bag van Rex London. Deze tas is gemaakt van gerecycled materiaal en heeft een superleuke print met (uiteraard) hondjes! Daarnaast kun je ook het accessoires doosje shoppen met alle benodigde oogjes, neusjes en accessoires inclusief set MyKrissiedolls ansichtkaarten met afbeelding van alle hondjes! De neusjes en oogjes zijn afgestemd op de katoenen versie van de hondjes.

Ga dus lekker aan de slag met deze hondjes en haak ze allemaal!