Doe mee met onze GIVE AWAY! Binnenkort verschijnt het eerste boek van amigurumi ontwerpster Natasha Tishchenko. Haar unieke designs vallen op door vrolijk kleurgebruik en een hele eigen stijl. Neem een frisse duik in de prachtige onderwaterwereld van het boek Amigurumi aan zee. Amigurumis waren nog nooit zo kleurrijk en sprankelend. En je zult versteld staan hoe makkelijk ze zelf te haken zijn.

Natasha ontwierp een hele school prachtige amigurumi’s die in of aan het water leven. Ze staan te (water)trappelen om gehaakt te worden! Speel mee met de grappige octopus, geniet van een kopje thee met de babbelzieke zeemeeuw, neem zwemlessen bij de geduldige walrus en vaar ’s ochtends vroeg mee uit met de visser. Dit boek barst van de boeiende personages. Dankzij de stap-voor-stap-videotutorials en de heldere foto’s haak je in no time deze volledige waterwereld bij elkaar. De patronen in dit boek zijn geschikt voor beginners en gevorderden.

Hoe doe ik mee met de GIVE AWAY?

Om dit nieuwe musthave haakboek even extra in het zonnetje te zetten organiseren we deze toffe GIVE AWAY; maak kans op zo’n kleurig exemplaar. Laat een berichtje achter op Facebook of Instagram en tag jouw beste haakvriendin. Heb je geen Facebook of Instagram? Stuur dan een email naar info@echtstudio.nl onder vermelding van GIVE AWAY.

Op maandag 11 juli maken we de gelukkige winnaar bekend via de echtstudio nieuwsbrief!

Wanneer komt het boek uit?

Naar verwachting komt het boek in week 28 binnen. Als je het boek aanschaft via de website houd er rekening mee dat het een reservering is. Alle artikelen die je erbij besteld worden tegelijk met het boek verzonden.

Wil je direct aan de slag met de creaties uit het boek Amigurumi aan zee?

Shop dan naast het boek ook het garenpakket met een selectie kleuren katoen en een setje oogjes. In het garenpakket zit een mix van SMC Catania, Scheepjes catona en byClaire cotton. In het boek wordt haaknaald 2mm geadviseerd voor een dicht en compact resultaat.

Nog even wat informatie over het garenpakket op een rijtje:

  • Er staan geen hoeveelheden of kleurnummers vermeldt in het boek. We hebben op basis van de afbeeldingen een kleurenpalet samengesteld met 1 bol per kleur.
  • Als je alle amigurumi’s wilt gaan haken dan zul je in ieder geval van oranje, wit en geel meerdere bollen nodig hebben.
  • Bepaal zelf de samenstelling van het garenpakket; je kunt kleuren uitvinken die je al hebt en aantallen per kleur aanpassen.
  • In het garenpakket zitten verschillende merken katoen, deze kunnen samen verwerkt worden.
  • Het advies is om een haaknaald 2mm te gebruiken voor een compact en dicht resultaat.
  • In de ogenset zitten ruim voldoende oogjes om de creaties te maken alleen maat 2mm is niet inbegrepen.

Bij aanschaf van het garenpakket ontvang je 10% korting over de byClaire cotton EN ontvang je 3 gratis byClaire sparkle bolletjes in bijpassende kleuren!