Flora’s Fauna Crochet Along – Een nieuwe Stylecraft Crochet Along van ontwerpster Rosina Plane start 17 juni 2022. Met prachtige afbeeldingen van bosdieren en bladeren is dit een mooie ode aan de natuur.

Rosina Plane is bekend haakSTER van onder andere de Letitia’s Garden en Letitia’s Holiday Crochet Along. Met de mozaïek haaktechniek creëert ze iedere keer weer een prachtig patroon waar veel haaksterren van over de hele wereld weer uren zoet mee zijn. Ook de Flora’s Fauna deken is gehaakt in de mozaïek techniek en is te maken in 4 verschillende kleurencombinaties en twee formaten (small en large).

MEADOW & FOREST gehaakt met Stylecraft special DK

GLEN gehaakt met Stylecraft Highland Heathers DK

NOCTURNAL gehaakt met Stylecraft special dk en Stylecraft batik dk

De stylecraft batik DK Graphite zal in week 25 geleverd worden.

Shop nu 1 van de garenpakketten met de benodigde garens en zorg dat je er klaar voor zit!

Hoe groot wordt de deken?

Small blanket – 92 x 125cm
Large blanket – 150 x 175cm

Waar vind ik het patroon?

Het patroon is niet inbegrepen, deze is te vinden in de Ravelry Store en de Etsy winkel van Rosina Plane. LET OP; het patroon is alleen in het Engels te verkrijgen.