Della Q train case – Deze vintage style Della Q case is speciaal ontworpen voor handwerkers die veel onderweg zijn. Deze bewust geproduceerde accessoire is gemaakt stevig canvas en details van veganistisch leer. Een must-have voor iedereen die graag tijdens het reizen handwerkt.

De train case is bij velen van jullie al bekend onder de naam Namaste train case. Deze uitvoering was volledig in kunstleer en had allerlei praktische eigenschappen waardoor het reizen als handwerker weer een stuk aangenamer werd.

Helaas is deze versie niet meer in de productie maar is er sinds kort een prachtige update van deze mooie train case. Onder de naam Della Q is er een reeks stijlvolle handwerktassen verschenen. Della Q is een onderdeel van het Amerikaanse bedrijf Jimmy Beans Wool.  Deze train case is iets lager dan de Namaste train case 30,5cm lang x 15,3cm breed x 12,7cm hoog i.p.v. 30,5 x 16,5 x 15,2cm. Naast een mooie afwerking van de buitenkant met stevig canvas (wasdoek) en details van kunstleer heeft de train case ook een verstelbare schouderriem (88,9cm) en twee verwijderbare hengsels van 15,2cm. Aan de onderzijde zijn 4 tassenvoetjes bevestigd zodat de tas stevig kan staan.

De train case heeft een U-vormige uitsparing aan de zijkant, waardoor op een gemakkelijke manier het garen wordt toegevoerd.

Een inzetbakje (ca. 27,9 x 14,6 x 2,5cm) biedt ruimte aan allerlei accessoires en fournituren. De bovenkant is voorzien van krachtige magneten – handig om bijvoorbeeld een brei- of haakpatroon aan te bevestigen. De Della Q Train Case is 30,5cm lang x 15,3cm breed x 12,7cm hoog en wordt geleverd inclusief 3x lotusvormige stekenmarkeerders, 1x maasnaald en 1x notitieboekje. Er zijn 5 mooie kleuren beschikbaar: paars, petal, rood, groen en indigo.

Della Q Train Case GEVULD met katoen

Wil je direct aan de slag? Shop dan een mooie Della  Train Case en kies jouw favoriete kleur byClaire cotton uit. Een gevulde train case waarmee je gelijk aan een nieuw project kunt beginnen. Dit is het perfecte geschenk voor onder de kerstboom voor jezelf of iemand anders.