Attic24 Harbour CAL 2022 – Lucy van Attic24 start ieder nieuwe jaar weer met een mooie Crochet Along. Ook in 2022 staat er weer een superleuke CAL klaar: vanaf 7 januari 2022 publiceert Lucy de eerste toeren van haar Harbour blanket.

Deze keer is de kleurencombinatie is geïnspireerd op levendige kleuren van de vissersboten in de havens aan de North Yorkshire kust. De combinatie van blauw- rood en geeltinten maakt een vrolijk kleurenpalet. Het patroon is een eenvoudige ripple steek en geschikt voor beginners. Attic24 Harbour CAL 2022 haakpakket bestaat uit 15 kleuren Stylecraft special DK.

1. Cornish Blue
2. Aster
3. Denim
4. Lapis
5. Lipstick
6. Tomato
7. Spice
8. Clementine
9. Dandelion
10. Apple
11. Aspen
12. Spearmint
13. Cloud
14. Turquoise
15. Storm Blue

De Crochet Along dekens van Attic24

Sinds 2014 publiceert Lucy ieder jaar een nieuwe deken waar we allemaal aan mee kunnen haken. De patronen zijn eenvoudig en heel duidelijk uitgelegd in uitgebreide foto tutorials (Engelstalig). Ook blijven deze patronen gratis beschikbaar op haar blog. De meeste dekens bestaan uit 15 bollen Stylecraft special DK.

Vind je de haaksteek van de Harbour blanket heel erg mooi maar wil je liever een andere kleurencombinatie? Bekijk dan de andere haakpakketten, er zit vast een mooi pakket voor je tussen.

2014

Attic 24 Cosy stripe blanket CAL nr 1

De eerste Crochet Along deken is geïnspireerd op de herfstkleuren die Lucy verzamelde uit bladeren, zaden, bessen en bloemen. De inspiratie voor al haar volgende Crochet Along dekens komen uit de kleuren van de natuur.

2015

Attic 24 Sunny log cabin blanket CAL nr 2

Dit kleurenpalet is geïnspireerd op de zomerse, kleurrijke bloemen uit de tuin van Lucy.

2017

Attic 24 Moorland blanket CAL nr 3

Lucy is geinspireerd door kleurenpracht van de Yorkshire moors als in de nazomer de heuvels bedekt zijn met heide.

2018

Attic 24 Woodland blanket CAL nr 4

Deze kleurencollectie is geïnspireerd op Lucy’s herfstwandelingen door Woodland. Ze heeft de koele blauw tinten en grijstinten gecombineerd met de warme herfsttinten

2019

Attic 24 Sweet pea blanket CAL nr 5

Deze keer heeft ze zich laten inspireren door de Lathyrus of Sweet pea bloem en heeft een prachtige deken ontworpen

2020

Attic 24 Dahlia blanket CAL nr 6

Met deze deken in warme tinten zie je Lucy liefde voor verschillende soorten Dahlia’s. De rode en roze tinten zorgen voor een prachtig en fleurig kleurenpalet.

2021

Attic 24 Meadow blanket CAL nr 7

Lucy van Attic24 heeft zich deze keer laten inspireren door zomerweides vol prachtige en kleurige wilde bloemen. Een “feel good” deken met een zeer eenvoudig haakpatroon dus ook geschikt voor de beginnende haker.