Stylecraft heeft een nieuw garen in het assortiment. De Stylecraft Highland Heathers DK, een zacht acryl garen in een rijk palet van 19 tinten met namen en kleuren die zijn geïnspireerd op de Schotse Hooglanden. De grove, gedraaide structuur van de draad zorgt voor een stoere en ambachtelijke tweed look.

Het garen is ideaal voor het haken en breien van mooie tweed truien of omslagdoeken. Het is ook zeer geschikt voor het maken van bijvoorbeeld woondekens en andere home deco accessoires. Stylecraft Highland Heathers DK is zacht, soepel en is net als de collectie Stylecraft special DK zeer makkelijk te verwerken. De draaddikte is vergelijkbaar met de Stylecraft special DK. Combineer beide collecties voor nog meer mogelijkheden. Gebruik haaknaald 4mm voor kleding toepassingen en het haken van dekens. Voor het haken van amigurumi’s adviseren wij echter het gebruik van haaknaald 3,5mm om een mooie dichte structuur te verkrijgen.

De stekenverhouding is 22 steken x 30 toeren voor een proeflapje van 10 x 10 cm. Het garen kan tot 30 ºC gewassen worden in de wasmachine. De bollen wegen 100 gram met een looplengte van 272 meter.

Probeer zelf deze mooie collectie van Stylecraft Yarns. Jane Crow gebruikt het garen in de Crochet Along Indigo Dreams van Jane Crow . Ook Letitia’s Holiday Make Along gebruikt een aantal van deze kleuren voor een sfeervolle deken. Bekijk online de benodigde hoeveelheden en kleuren en haak gezellig aan!

De Stylecraft garens zijn zeer populair en veel hakers en breiers prijzen het garen vanwege de fantastische kwaliteit en mooie intense kleuren.

Bekijk hier de hele collectie en kun je niet kiezen uit de 19 kleuren? Profiteer dan van de aantrekkelijke pakketprijs voor alle 19 kleuren. Met 19 bollen kun je een royale deken maken. Bekijk bijvoorbeeld de gratis haakpatronen voor Stylecraft special DK dekens op de blog van Attic24.