Het is herfst! Dalende temperaturen en de eerste blaadjes vallen alweer van de boom. Herfst betekent gezelligheid, warmte en sfeer. Tijd dus om je interieur klaar te maken voor de herfst en een start te maken met een mooie woondeken. Houd jij van rustige basis tinten? Dan is onze nieuwste byClaire basic linnen blanket ECHT iets voor jou!

Back to basic

Het voorjaar startte super kleurig met ons populaire byClaire picknick kleed pakket.

Nu de dagen weer korter worden en we meer binnen zullen zijn, werd het tijd voor een nieuwe deken met wat meer ingetogen kleuren. Een leuk kleedje die zich door de basic kleurtjes in ieder interieur thuis zal voelen.

Deze byClaire basic linnen blanket is gehaakt met byClaire cotton in 6 kleurtjes; mauve, light grey, vintage pink, ivory, silver grey en taupe. Om iedere kleur komt een randje byClaire linnen zodat het geheel mooi met elkaar verbonden worden.

Het patroon voor de byClaire basic linnen blanket is eenvoudig dus ideaal voor de beginnende haker. Lekker op de bank met een kop thee en je favoriete Netflix serie op TV een paar vierkantjes haken.

Cadeautje

Wil jij aan de slag met deze deken? Shop dan nu het pakket met alle kleurtjes. Het PDF patroon ontvang je als downloadlink in de orderbevestiging (deze wordt niet los verkocht en is alleen verkrijgbaar bij aanschaf van het garen). Haak de deken met haaknaald 3 of 3,5mm afhankelijk van de manier van haken. De deken wordt circa 120 x 150cm. Je houdt nog wat restjes over en daar kun je nog een superleuke vlaggenlijn van haken. Dit patroon ontvang je als extra bonus bij het dekenpatroon!

En om het feestje compleet te maken; bij aanschaf van het pakket ontvang je ook nog eens een extra cadeautje! Een tof setje kaarsen in bijpassende kleur linnen.

Het geheel is verpakt in een stevige kartonnen giftbox dus ook superleuk om te geven als haakverrassing.

Shop hier het pakket en ga aan de slag!