NEW queen Stylecraft special DK – Een nieuwe Queen in de maak! Deze week kwamen de nieuwe kleuren Stylecraft special DK bij ons aan in het magazijn. Met deze kleuren A hint of Silver, Warm Grey en Gingerbread is de collectie uitgebreid tot maar liefst 100 kleuren.

De Gingerbread is een diepe en warme bruin tint, je krijgt er direct December vibes van dus de naam is perfect gekozen.

A Hint of Silver is heel lichtgrijs, een mooie koele tint die fijn combineert met de zachte kleurtjes Mushroom, Parchment, Silver en Parma Violet. Ook de kleur Warm grey voelt zich prima thuis in dit rijtje. Deze kleur zit tussen de Grey en Silver in en heeft ook een zweempje groen.

Uiteraard vragen deze kleuren om een nieuwe uitdaging en hebben we een prachtig pakket samengesteld voor een NEW queen! Met de mozaïek haaktechniek van Tinna zullen deze tinten mooi tot zijn recht komen en hebben we voor het najaar een geweldige sfeervolle deken in bruin en grijstinten. Onze NEW queen krijgt een gouden randje…heel benieuwd hoe dit gaat uitpakken!

Wil je gezellig met ons meehaken? Shop dan het garenpakket voor de NEW queen en profiteer gelijk van onze speciale kortingsactie op ALLE Queen pakketten.

Het patroon kan aangeschaft worden via de Ravelry shop van ontwerpster Tinna via deze link

Bij aanschaf van het garenpakket van de NEW queen en de GREEN queen ontvang je een PDF bestand met onze kleurenvolgorde. Voor meer informatie, tips en trucs kun je lid worden van de Echtstudio Facebook groep Crochet along club.

De komst van een NEW queen (met de nieuwe kleuren Stylecraft) moet natuurlijk feestelijk ingeluid worden; daarom doen we een mooie GIVE AWAY!

Laat onder deze blog OF op echtstudio Facebook weten wie volgens jou een ECHTE Haakkoningin is en waarom! (uiteraard mag je jezelf ook nomineren). Op zondag 6 juni maken we dan de gelukkige winnaar bekend van een Queen pakket naar keuze!

Heel veel succes!