Haken voor EK2021 – Houd jij van haken én van voetbal? Dan is het aftellen begonnen! Vrijdag 11 juni begint het EK 2021, dat officieel nog gewoon Euro 2020 heet. De wedstrijden moeten nog beginnen, maar de oranjekoorts barst al langzaam los. Zorg dat je er klaar voor zit met jouw eigen gehaakte oranje creaties!

EK 2021 (EURO2020)

Het 21e Europees kampioenschap voetbal vindt plaats van 11 juni tot 11 juli 2021. Voor het eerst in de geschiedenis van het voetbal zal een EURO niet alleen in één of twee landen plaatsvinden. Ter gelegenheid van de 60e verjaardag van het Europees Kampioenschap zal het toernooi in heel Europa worden gehouden. Het zal worden gespeeld in 12 verschillende landen en stadions op het Europese continent.

Om helemaal EK-ready te zijn hebben we een aantal leuke haakideeen voor je verzameld, waarmee jij het Nederlands elftal in stijl kunt supporten.

Oranje leeuw

Leeuw Lowie van ontwerpster Stip en Haak gehaakt met byClaire softmix. Als hij zit is hij al 45cm groot dus een super mascotte voor het EK!

Nu verkrijgbaar voor een leuke EK actieprijs (en GRATIS oranje Sparkle)

 

Feestelijke broche en slinger

2 in 1! Met dit patroontje haak je supersnel een leuk slingertje en kun je er ook nog een mooie broche van maken.

Stoere mand

Niet knaloranje maar toch een heel stemmig EK kleurtje; haak een stoere mand met byClaire chunky cotton brick.

Holland vlaggenlijn

Vrolijke vlaggen mogen natuurlijk niet ontbreken, in onze nationale kleuren dus gelijk klaar voor Koningsdag.

EK 1,5meter sjaal

Gespot op Instagram; onze mooie 1,5meter sjaal gehaakt door haakSTER Hannie Hagens (insta account hhagens) in rood/wit/blauw met oranje randje.

Shop hier het haakpakket in EK kleuren en ontvang ook nog een GRATIS bolletje oranje Sparkle!