Ga eens voor geel! Deze zonnige kleur associeert met lente, energie en een nieuw begin. Geel is natuurlijk ook een zeer passende kleur met aankomende Paasdagen.

In het modebeeld zie je deze opvallende kleur vaak voorbij komen, kijk maar eens naar deze catwalk collage van Elle magazine:

Foto: blogpost 19/1/2021 Elle magazine

We zijn ook in deze kleur gedoken met 1 van onze favoriete garens; de byClaire softmix.

Aan de hand van het originele byClaire patroon Ibiza sjaal,  haakten we een knaller van een omslagdoek met een zeer gewaagde lime kleurige rand. Het zonnetje breekt er spontaan van door!

Vind je deze combinatie wat te pittig? Haak dan de buitenste toer in dezelfde kleur voor een uni kleur sjaal.

De boogjessjaal van byClaire leent zich ook heel goed voor het haken van een supersnel fashion item in deze trendy tint. Met of zonder franje net waar je zin in hebt.

En ben je kersverse moeder of aanstaande oma van een kleine meid dan is geel ook heel leuk te combineren met een toefje roze. Haak dit leuke vestje in de granietsteek met de zachte byClaire softmix. Ook zo klaar en heerlijk om te haken.

Ken je de granietsteek nog niet? We hebben een handig filmpje op YouTube gemaakt met duidelijk uitleg.

Uiteraard denk je bij de kleur geel ook direct aan Pasen. Nog een paar weekjes en dan kunnen we weer aan de Paasbrunch en halen we het voorjaar in huis met gezellige bloemetjes en paastakken.

Haak een gezellig mandje met byClaire softmix yellow, het fleurt je interieur direct op!

Een vrolijk eiermandje op de Paastafel mag natuurlijk niet ontbreken. Download het gratis haakpatroon en ga aan de slag!

Speciale paasactie; bij aanschaf van byClaire softmix yellow ontvang je een GRATIS bolletje sparkle summertime green.*

  • bij minimale order van 20 euro
  • actie is geldig tot Pasen 2021

Wij wensen iedereen weer heel veel haakplezier toe!