Blijf positief tijdens Blue Monday met onze speciale actie! Vandaag is het Blue Monday ook wel bekend als depri-maandag en zogenaamd de meest sombere dag van het jaar. Het is een internationaal begrip dat steeds bekender wordt.

Wat is Blue Monday?

Zo kort na de decembergezelligheid en nog ver verwijderd van de zomervakantie, staat de derde maandag in januari sinds 2005 bekend als Blue Monday. Het fenomeen Blue Monday werd bedacht door de Britse psycholoog Cliff Arnall. Hij wilde een naam geven aan de, volgens hem meest deprimerende dag van het jaar. Deze dag zou deprimerend zijn omdat de feestdagen voorbij zijn, goede voornemens mislukt zijn en de vakanties ver weg lijken. Ook zijn de dagen donker, het weer slecht en voor veel mensen is de maandag ook nog eens de eerste dag van de werkweek.

10% KORTING op byClaire softmix!

Ook al geloven wij zelf niet zo in dit fenomeen, we vonden het toch leuk om in te haken op deze depri dag. Kom in positieve stemming met onze mooie blauwe creaties EN profiteer van een vrolijke 10% korting op de heerlijke byClaire softmix! Deze aanbieding is geldig op maandag 18 januari 2021 en is alleen van toepassing op de losse bollen byClaire. Vul de code in bij afronding van je bestelling en de korting wordt gelijk verrekend.

En om het nog leuker te maken; bij iedere byClaire softmix bestelling ontvang je ook nog een GATIS bolletje Sparkle!

Even op een rijtje:

  • 10% korting op byClaire softmix
  • kortingscode online: BLUEMONDAY2021
  • korting is alleen geldig op losse bollen byClaire softmix
  • korting is niet geldig op byclaire pakketten
  • bij iedere byClaire softmix aankoop een GRATIS bolletje Sparkle!
  • deze actie is geldig op maandag 18 januari 2021

Wij wensen jullie een Happy Blue Monday en hou je haaks 💙