Wie kent haar niet? HaakSTER Lucy van Attic24 is al jaren de inspiratiebron voor heel veel hakers over de hele wereld. Door haar originele kleurengebruik weet zij iedere keer weer te verrassen met haar gehaakte creaties.

Lucy woont in Yorkshire Dales in het noorden van Engeland. Deze prachtige omgeving is een grote inspiratiebron en zie je de landschappen en haar liefde voor bloemen terug in haar gehaakte dekens. Ze werkt voornamelijk met het populaire garen Stylecraft special DK. Met de collectie van 97 kleuren kun je eindeloos combineren, het garen haakt erg prettig en de draad blijft mooi.

Haakpatronen

Via de blog van Lucy vind je allerlei gratis haakpatronen van granny squares tot strependekens. De blog is Engelstalig maar door de zeer uitgebreide fototutorials wordt iedere stap van de haaksteek zeer duidelijk uitgelegd. Ideaal voor de beginnende haker!

Haakpakket CAL attic24 sweetpea-0

Haakpakketten Attic24

Ben jij op zoek naar een mooi haakpakket voor een warme deken? Bekijk dan onze categorie “Garenpakketten Attic24” . We hebben de meest populaire dekenpakketten op een rijtje gezet met daarbij de originele kleuren die Lucy gebruikt in haar creaties. Het patroon is dus altijd gratis te vinden op de blog van Attic24.

Haakpakket Coast blanket attic24-2445

Attic24 Crochet Along

Het jaar 2021 begint weer goed want ook dan start Lucy weer met een Crochet Along (CAL). Deze keer een fleurige deken die is ge├»nspireerd op een mooie zomerweide vol wilde bloemen. Een echte “feel good” deken, de kleurtjes zijn weer zo mooi op elkaar afgestemd dus dat wordt een feestje om mee te gaan starten. Op 8 januari 2021 zal ze via haar blog het patroon publiceren. De haaksteek is zeer eenvoudig dus mocht je beginnend haker zijn dan is dit een mooie kans om aan je eerste deken te beginnen.