De donkere dagen zijn officieel aangebroken en gaan we zo langzamerhand weer richting de Kerstdagen. Haken voor de kerst is eigenlijk altijd wel bijzonder om te doen. Ruim van tevoren in haakpatronen duiken om tijdens de Kerstdagen te kunnen genieten van de gehaakte kerst creaties. Wie ECHT niet mag ontbreken deze kerst is natuurlijk onze welbekende tomte!

Dit tomte haakpatroon staat al jaren met stip op nr 1. Wij hebben hem dit jaar in een fris nieuw jasje gestoken en hem gehaakt met byClaire cotton, Catania en byClaire sparkle voor een feestelijke accentje. Ook was zijn baardje toe aan een make-over. Met Jawoll superwash knoopten we heel veel extra “extensions” vast in zijn baard. De Jawoll superwash is sokkenwol die je prachtig kunt opkammen met een pennenkam (deze vind je in een dierenwinkel). Het garen wordt dan zacht, pluizig en fluffy en dat geeft deze tomte een zeer knuffelige uitstraling.

En dat komt mooi uit! Onze nieuwe tomte is namelijk op zoek naar een lief en schattig tomte vrouwtje om gezellig de donkere dagen mee in te gaan. Een knuffelige zachte baard werkt dan natuurlijk prima bij de vrouwtjes…Wat ook zou werken is een passende naam voor deze koning winter. Met een mooie naam en fluffy baard is onze tomte er klaar voor om de datingmarkt op te gaan en op zoek te gaan naar zijn ijskoningetje.

Weet jij een leuke naam voor onze nieuwe tomte? Doe dan mee met onze nieuwste GIVE AWAY en maak kans op een tof tomte pakket inclusief tomte haakpatroon.

Wat moet je hiervoor doen?

  • Laat jouw suggestie voor een naam achter op: op Facebook OF Instagram OF email info@echtstudio.nl
  • Tag een haakvriendin die ook wel kans wil maken op 1 van de drie Tomte pakketten
  • Houd zaterdag 31 oktober de nieuwsbrief in de gaten want dan maken we de gelukkige winnaar bekend!

Heel veel succes!

Wil je de nieuw tomte in het ECHT zien? Kom dan gezellig langs in de winkel!