Nog een paar dagen en dan gaan we op vakantie! Even er tussenuit en ondertussen nieuwe inspiratie opdoen voor het komend haak- en breiseizoen. Dit jaar hebben de meesten een “staycation” en vieren vakantie in eigen land, lekker op de camping of in een vakantiehuisje aan zee.

Wij vertrekken toch naar het buitenland en hebben een pracht bestemming in het vooruitzicht. DE ideale plek om heerlijk te haken en te relaxen. Ben je benieuwd waar we onze vakantie gaan doorbrengen? Volg ons dan op Instagram en Facebook voor ons reisverslag. We hebben er zin in!

Vakantiesluiting winkel

De winkel in Alphen Aan den Rijn is gesloten van vrijdag 7  t/m zaterdag 22 augustus en zal op maandag 24 augustus weer geopend zijn. Gelukkig blijft de online shop 24/7 bereikbaar en kun je nog rustig je portie garens blijven bestellen. Houd wel rekening met een iets langere levertijd. Ook zijn we tijdens de zomerstop alleen per email te bereiken via info@echtstudio.nl.

Vakantieprojecten

Vakantie en haken of breien is een topcombinatie. We hebben dan ook een flinke voorraad garens mee om onderweg wat toeren weg te haken. Heb jij ook nog een vakantieproject nodig? Kijk dan bij onze vakantie haakpakketten.

HAAKTIP voor de hete zomerdagen; het totaalpakket voor het nieuwe boek van Christel Krukkert. Christels winter wonderland staat vol met de coolste creaties voor de feestdagen. Het boek komt in week 33 uit dus reserveer deze snel!

Winkel

Na de vakantie gaan we druk aan de slag met de winkel; we hebben weer leuke plannen om de winkel nog mooier en gezelliger te maken. Houd het dus allemaal goed in de gaten! Maar eerst lekker genieten van de vakantie, veel haak- en breiplezier en we zien jullie graag weer op maandag 24 augustus.

Groetjes,

Team echtstudio