Voor alle haakSTERREN met geweldige haaktalenten en eeuwig tekort aan haakkatoentjes: let goed op! Want dit is jouw kans om een schat aan haakkatoen toe te voegen aan je haakvoorraad. Lees snel verder wat je hiervoor moet doen….

We hebben weer iets leuks voor jullie; deze keer een ECHTE ontwerpwedstrijd in magische sferen. Heb jij zin om deze vakantie een stemmig 1001 nacht sfeertje te creëren? Dan is de 1001 nacht Sparkle box echt iets voor jou! Ga aan de slag met een prachtige selectie byClaire Sparkle. Maak luxe en weelderige creaties met de fantastische kleurtjes: Glossy Pink, Fancy Purple, Candy Crush Coral, Christmas Red, Summertime Green, Twinkle Turquoise en Mermaid Blue.

Een mooi tunisch gehaakt lendenkussen, chique avondtasje in tapestry techniek, mandala in kunstige haakmotieven of vrolijke kleurrijke lantaarns? Wat zou jij met deze kleurtjes allemaal kunnen maken? Betover ons met jouw magische haaktalent en duik deze zomervakantie in deze kleurenpracht

Vanaf 1 september kun je via onze website een mooie foto uploaden en kan heel hakend Holland stemmen op jouw 1001 nacht Sparkle creatie. En wie weet krijg jij wel de meeste stemmen en win je maar liefst

100 bollen byClaire cotton

in je eigen favoriete kleurtjes!

Dus snel aan de slag; shop hier het 1001 nacht Sparkle pakket en laat je fantasie de vrije loop.

NU 1 + 1 GRATIS! (in totaal 16 bolletjes Sparkle 25 gram voor de prijs van 8 bolletjes) en inclusief code voor gratis download Sparkle magazine.

TIP: Combineer de Sparkle met de byClaire cotton, softmix of chunky cotton voor nog meer mogelijkheden.

Sparkle ontwerp wedstrijd 1001 nacht voorwaarden

  • Alle 8 kleurtjes byClaire Sparkle zijn verwerkt in je creatie
  • De byClaire Sparkle kan gecombineerd worden met byClaire cotton, byClaire softmix en byClaire chunky cotton. Met ander garen kun je helaas niet deelnemen aan deze wedstrijd.
  • Eigen ontwerp heeft de voorkeur, mocht je een bestaand patroon gebruiken refereer bij het plaatsen van de afbeelding dan duidelijk naar de bron (kijk gerust op onze website voor inspiratie)
  • Van 1 tot 30 september kan er een afbeelding geüpload worden op de website. De inschrijving sluit op 30 september om middernacht.
  • Van 1 tot en met 9 oktober kan er gestemd worden. Nadere informatie over het stemmen volgt.
  • Op zaterdag 10 – 10 0m 10 uur maken we de gelukkige winnaar bekend.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • De winnaar ontvangt een pakket van 100 bollen byClaire cotton, kleur naar keuze.
  • Bij het uploaden van de afbeelding geef je toestemming aan echtstudio om de afbeelding te gebruiken om te delen op social media platforms van echtstudio (Facebook en instagram). De afbeelding wordt niet doorgestuurd aan derden.

UPDATE 1 september 2020; vanwege de vele reacties van deelnemers die de deadline van 1 september niet halen (de hete zomervakantie heeft hierin een rol gespeeld) verschuiven we de deadline naar 1 oktober. Heb jij jouw sparkle creatie al klaar? Via onderstaande link kun je een mooie foto uploaden. Vanaf 1 oktober kan iedereen stemmen op jouw creatie. Heel veel succes!