Een paar jaar geleden haakte ontwerpster Claire Boeter een stoere strepensjaal met de zachte byClaire softmix. Vooral de kleurenvariant ZACHT was onze favoriet en liepen we er tijdens frisse herfst- en winterdagen heel comfortabel en warm bij.

Nu is deze kleurencombinatie ook heel erg leuk bij de huidige homedeco trends. Powder pink en vintage pink geven je interieur een zachte en vriendelijke uitstraling, gecombineerd met natureltinten is het geschikt voor heel veel huiskamers.

We pakten dit leuke haakpatroon weer op; zeer eenvoudig met alleen maar vasten. Deze vaste steek haak je door de voorste lus zodat er een ribbeltje in het werk ontstaat. Met dit haakwerk kun je lekker ontspannen en hoef je geen patroon te lezen of te tellen dus ideaal om mee te nemen op vakantie!

Ook hoef je geen draadjes weg te werken, de losse uiteinden gebruik je namelijk later om leuke flossen te maken. Omdat het zo fijn weg haakt was een royale deken zo gemaakt! De softmix strependeken is circa 150 x 120cm (exclusief flossen), dit is wel afhankelijk hoe los of strak je haakt. We gebruikten 4 bollen van 7 kleuren byClaire softmix en haakten met naald 6mm.

Heb jij ook zin om deze softmix strependeken te haken? Kies dan het garenpakket ZACHT en samen met de bijgevoegde print van de werkomschrijving kun je direct aan de slag.

Naast dit garenpakket hebben we ook nog een BEACH variant samengesteld. Onze BEACH blankets in softmix en cotton zijn enorm populair en deze strependeken maakt de BEACH collectie nog leuker!

 

Creëer een heerlijk strand en vakantiegevoel met deze mooie combinatie. Ook bij dit pakket doen we een print van de werkomschrijving.

 

Dus voor welke softmix strependeken zou jij gaan?