Haal de zomerse sferen in huis met onze nieuwste blokkendeken: de byClaire blokkendeken in BEACH kleuren. Tijdens een zonnig weekend aan een prachtig strand haakten we de laatste toeren aan de BEACH blokkendeken.

Samen met de Beach Blanket in Softmix en de Baby Beach Blanket wordt deze zonnige collectie compleet met een luchtige variant in byClaire cotton. Sand, Silver grey, Ice blue, Light Grey, Light blue , Linnen en een randje White zorgen voor deze fantastische nieuwe blokkendeken.

We vonden het perfecte strandje voor een mooie fotoshoot; kijk onze Beach Blanket collectie maar eens shinen!

Met 7 bollen wit en 3 bollen x 6 accentkleuren haak je een deken van 115 x 150cm. Ideaal als picknick kleedje voor een dagje strand. Wil je liever een kleiner formaat voor bijvoorbeeld een ledikantdekentje? Dan heb je 4 x wit nodig met 2 bollen x 6 accentkleuren. Het dekentje wordt dan circa 110 x 77cm.

Haak zelf zo’n prachtige deken met byClaire cotton, het garenpakket is inclusief patroon (pdf). We hebben een suggestie voor een kleurenvolgorde voor een ledikantdekentje hieronder vermeld. Voor het haken van een grotere deken (115 x 150cm) haak je onderstaande afbeelding 2 x.

Uiteraard kun je zelf je eigen kleurenvolgorde bepalen van de blokken.

Kleurenvolgorde (afmeting voor ledikantdeken 110 x 77cm) voor het haken van een deken van 115 x 150cm haak je onderstaande afbeelding 2 x.

onder naar boven, links naar rechts

linnen – light blue – silver grey – sand

light grey – iceblue – sand – light grey

silver grey – linnen – light blue – silver grey

sand – light grey – icebleu – sand

light blue – silver grey – linnen – light blue

iceblue – sand – light grey – iceblue