De Tulip Etimo haaknaald is voor veel haaksterren de ideale naald. De soft grip op het handvat zorgt voor een comfortabel gevoel aan je handen zodat je uren kunt haken zonder kramp in je vingers.

Alle Tulip Etimo haaknaalden hebben een zacht en iets afgerond handvat. Hierop zit een afgeplat gedeelte waarop je goed grip hebt met je duim wanneer je aan het haken bent. De naald is perfect afgewerkt en glijdt soepeltjes door ieder soort garen.

ETIMO ROSE

Tulip Etimo Rose haaknaald-9252

De uitvoering in verschillende schakeringen rose kennen we al een tijdje. De Tulip Etimo Rose serie is los te verkrijgen in de maten 2.0 / 2.20 / 2.50 /3.0 /3.5 / 4.0 / 4.5 /5.0 / 5.5 /6.0 /6.5. Wil je gelijk alle gebruikelijke maten in je bezit hebben dan is de prachtige roze set in stijlvolle roze etui echt iets voor jou. Deze set bestaat uit 10 haaknaalden (in de maten 2.0 / 2.2 / 2.5 / 3.0 / 3.5 / 4.0 / 4.5 / 5.0 / 5.5 / 6.0), 1 schaar met beschermhoes en 2 stopnaalden.

 

ETIMO GOLD

Tulip Etimo haaknaalden set premium gold - 1st

Naast de Rose serie is er ook een stoerdere variant in donkergrijs met gouden haaknaald, de Tulip Etimo Premium Gold. Deze set bevat 8 haaknaalden in de maten 2.0, 2.2, 2.5 3.0, 3.5, 4.0, 5.0 en 6.0mm. De goudkleurige haaknaalden hebben een grijze softgrip handvat en zijn geschikt om op verschillende manieren vast te houden. De set bevat bovendien nog 2 stopnaalden, 1 schaar en 1 liniaal. De set wordt geleverd in een elegant grijs etui.

 

ETIMO RED

Een nieuwe set met hetzelfde haakcomfort maar nu verkrijgbaar in prachtig dieprood! Niet alleen het het handvat maar ook de supergladde naald is uitgevoerd in shiny rood. De losse naalden zijn inmiddels verkrijgbaar in de webshop en wij wachten nu met smart op de leuke etui met 8 mooie rode naalden. Via de website kun je deze prachtige set alvast reserveren. Of shop alle losse naalden met een leuke korting en haak zelf een mooie etui.