Als we dan toch op zoek moeten naar het “nieuwe normaal in de anderhalvemetersamenleving” dan het liefst in stijl met onze nieuwste creatie. Haak ook een Mooie 1,5 meter sjaal!

Sporten, reizen, werken en naar school, voorlopig zal het 1 grote uitdaging worden om in ieder geval 1,5 meter afstand te houden. We zien het dagelijks in onze winkel; haak- en breihulp en kleuradvies maakt het er niet makkelijker op en onze bezoekers moeten af en toe geduldig buiten wachten als er al 4 klanten binnen zijn. Maar gelukkig komen we er elke keer weer uit, houdt iedereen zich netjes aan de regels en zijn we blij dat deze hobby ons allemaal de nodige afleiding geeft.

Om een beetje creatief om te gaan met deze crisis hebben we iets nieuws ontworpen om goed in te kunnen schatten wat de minimale afstand is. Een superleuke sjaal gehaakt in een eenvoudig filetpatroon! Met een combinatie van 3 toffe kleurtjes haak je 3 blokken van 50 cm met in totaal anderhalve meter haakplezier om je schouders!

Heb je zin in wat meer basic dan is de UNI 1,5 meter sjaal iets voor jou. Met 7 tot 8 bolletjes byClaire cotton kun je al aan de slag.

Selecteer jouw favoriete combi en we sturen het garen en het geprinte patroon zo snel mogelijk naar je toe. Haak dit patroon een beetje losjes zodat de sjaal soepel valt en het ook minimaal 1,5meter lang wordt.

Elkaar omhelzen of de hand schudden zit er even niet in maar zie je een haakSTER met de Mooie 1,5meter sjaal zwaai dan even (op afstand) naar elkaar!