Pasen haakpakket

Home/Nieuws/Pasen haakpakket

Pasen haakpakket

Pasen komt al weer snel dichterbij. Tijd om nu te starten met leuke paasprojectjes zoals een gehaakt paashaasje of een gezellige paaskip. Met Pasen mag een uitgebreide paasontbijt, brunch of diner natuurlijk niet ontbreken. Kleed dit jaar de tafel vrolijk aan met onze nieuwste creatie; de Pasen tafelloper.

De Pasen tafelloper is gehaakt met byClaire Sparkle voor een extra feestelijk tintje. In de inmiddels welbekende filet haaktechniek haak je 3 paas afbeeldingen; een paaskip, paashaas en paasei. Versier de tafel met deze superzoete tafelloper; door de vrolijke gekleurde bloemetjes aan de rand lijkt het net een strookje bloementuin op tafel en haal je de lente alvast een beetje in huis.

De bloemetjes zijn gehaakt met de zachtste pasteltinten van byClaire cotton. Hiermee kun je ook nog leuke granny eieren haken voor in de paastak zodat het allemaal een kleurrijk geheel wordt. De filetpatronen voor de loper zijn ook heel geschikt voor het haken van een bijpassende lantaarn. Kortom met dit Pasen haakpakket ben je helemaal klaar voor Pasen.

Heb je naast deze creaties nog meer Paas haakambities? Dan is het Premium Pasen haakpakket vast iets voor jou! Hiermee kun je naast de tafelloper, granny eieren en lantaarns ook nog een tasje haken om eieren mee te zoeken en een warm eiermandje voor het sfeervol bewaren van 9 eitjes.

Omdat we al een beetje de lente kriebels šŸŒø hebben, zijn deze Pasen haakpakketten supervrolijk geprijsd!

Bijgaand de pakketten even op een r šŸ„štje:

Pasen haakpakket Tafelloper

Haakpakket voor het haken van een schitterende tafelloper met byClaire Sparkle. De tafelloper is circa 220cm inclusief sierrand. Het patroon van de tafelloper wordt als pdf file verzonden Ā en is niet los te verkrijgen.
inhoud
šŸ„šbyClaire Cotton 7x
šŸ„šbyClaire Sparkle 16x

Van 38,05 voor 29 euro

 

Pasen haakpakket

inhoud
šŸ„šbyClaire Cotton 7x
šŸ„šbyClaire Sparkle 30x
šŸ„šmetalen frame voor lantaarn 4x
šŸ„špaaseieren 12x

Van 63,95 voor 49Ā euro

PREMIUM Pasen haakpakket

inhoud
šŸ„šbyClaire Cotton 7x
šŸ„šbyClaire Sparkle 30x
šŸ„šmetalen frame voor lantaarn 4x
šŸ„špaaseieren 12x
šŸ„šprint paaspatronen
šŸ„šLente magazine met 4 haakpatronen
šŸ„šbyClaire Softmix 2x (kleur naar keuze)
šŸ„šbyClaire Chunky Cotton 3x (kleur naar keuze)

Van 85,20 voor 69 euro

Reserveer nu 1 van deze Pasen haakpakketten en dan sturen wij het vanaf maandag 2 maart naar je toe. Heel veel Paashaakplezier!