Het is weer die tijd van het jaar; er hangt liefde in de lucht! Vrijdag 14 februari is het Valentijnsdag en zullen er veel romantische Valentijnsdates gemaakt worden en nieuwe liefdes opbloeien. Onze favoriete “love story” is natuurlijk het bijzondere verhaal van de liefde tussen een prachtig rond schaap en een stoere haan. Wie kent ze niet? De mooie Miss Wooly (ontwerp van Woolytoons) en dappere Bill de Black Rooster (ontwerp Dendennis).

Miss Wooly is gehaakt met katoen en het patroon van haar ronde lijfje bestaat uit African flowers. Met dit patroon kun je heel leuk je eigen kleurencombinaties samenstellen. Sinds het verschijnen van Miss Wooly hebben we de meest prachtige exemplaren voorbij zien komen.

Speciaal voor Valentijnsdag hebben we een leuk haakpakket samengesteld voor een lief prijsje met alle materialen (exclusief patroon) voor het haken van jouw eigen Miss Wooly. Het patroon kun je aanschaffen via de website van Woolytoons, deze wordt als pdf file per mail naar je verzonden.

Wil jij kans maken op een GRATIS Miss Wooly garenpakket? Doe dan mee met onze Valentijnsdag GIVE-AWAY; laat een bericht achter op Facebook of onder deze blog en vermeld wat jouw favoriete LOVE STORY is. Heb jij al een keer een Miss Wooly gehaakt dan vinden wij het heel leuk om ook nog een foto te zien! De gelukkige winnaar maken we natuurlijk op Valentijnsdag bekend!

Tessa van Woolytoons heeft in 2014 het liefdesverhaal van Miss Wooly en Bill beschreven in onze blog, wil je dus helemaal in romantische sferen komen klik dan hier.

Alvast een Happy Valentines Day!