Nog even en dan breken de feestdagen weer aan. Zijn jullie al helemaal klaar voor de Kerst en Oud en Nieuw? Lekker een paar dagen vrij en gezellig tafelen met familie en vrienden. Aankomende weken zijn we gewoon geopend met de winkel maar hebben wel wat aanpassingen in de openingstijden. En we hebben nog meer te melden in deze blog!

Hallo byClaire!

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat Claire Boeter helaas stopt met byClaire. Er zijn na deze mededeling veel vragen gekomen naar de verkrijgbaarheid van het byClaire garen en de patronen. Na overleg met Claire hebben we daarom besloten om de byClaire garenlijn over te nemen en als exclusief merk via Echtstudio te blijven verkopen. Ook de website byclaire.eu met de blogs en patronen nemen we over zodat alle inspiratie gewoon voor jullie beschikbaar blijft.

En er is meer!

Vanaf heden verlagen we de prijzen van de byClaire garens, haken met byClaire wordt op deze manier nog leuker! Ook gaan we actief aan de slag met de byClaire spaarzegels. Op iedere banderol zit een roze zegel die je kunt uitknippen en verzamelen op een byClaire spaarkaart. Met een volle spaarkaart kun je met 5% korting byClaire garens shoppen. Hoe meer volle spaarkaarten hoe meer korting met een maximum van 5 kaarten per aankoop (=25%!).

byClaire prijsverlaging:

cotton van 2,15 –> 2,00 per bol
softmix van 3,60 –> 3,25 per bol
chunky cotton van 5,25 –> 4,75 per streng
sparkle van 1,75 –> 1,50 per bol (25 gram)

Uiteraard gaan we gewoon verder met het ontwikkelen van mooie nieuwe projecten met dit garen dus houd het allemaal goed in de gaten en haak of brei gezellig aan!

Uitbreiding garencollecties

Naast byClaire hebben we nog meer fantastische garens in de winkel en in de webshop. Ons favoriete acrylgaren Stylecraft blijft een topper en ook de Stylecraft Chunky is een heerlijk draadje om mee te haken. Van het merk Scheepjes hebben we al jaren de Stonewashed, soft fun en cotton 8 op de plank liggen. Allemaal garens waar al heel veel creaties mee gemaakt zijn. We gaan in 2020 de Scheepjes collectie uitbreiden en informeren jullie uiteraard zo snel mogelijk wanneer deze in de winkel te bewonderen zijn.

Voor iedereen die op zoek is naar wat meer exclusieve garens hebben we de Lang Yarns garencollectie beschikbaar. Vanaf volgend jaar (over een paar weken dus…) is het mogelijk in de winkel om uit de gehele collectie Lang Yarns een keuze te maken. Bekijk op je gemak de Lang Yarns stalenboeken en wij bestellen jouw favoriete kleur en garen voor je nieuwe haak- of breiproject.

Vernieuwde openingstijden winkel

Onze winkel zal voorlopig op de dinsdag gesloten zijn. Dit zijn de nieuwe openingstijden:

maandag 10 – 17 uur

woensdag t/m zaterdag 10 – 17 uur

Telefonisch zijn we op dinsdag helaas niet te bereiken, voor vragen en opmerkingen kun je op deze dag mailen naar info@echtstudio.nl.

We hebben zin in het nieuwjaar! En we hopen jullie allemaal weer gezellig te zien, in de winkel en online.

Voor iedereen een hele gezellige kerst toegewenst en een gelukkig en gezond 2020!