Vandaag bij Echtstudio in première; Frozen! Zo heet onze nieuwste creatie, een coole kerstdeken in prachtige ijsblauwe tinten met een sparkle en een sneeuwwit randje. En wat een toeval…

Want ook in première vandaag bij alle bioscopen de nieuwste Disneyfilm Frozen 2. Na de eerste Frozen in 2013 nu dan eindelijk een vervolg met Anna, Olaf en natuurlijk Elsa. We zijn benieuwd naar de nieuwe avonturen en of de nieuwe titelsong net zo hardnekkig in je hoofd blijft hangen als “Let it go”.

Wij waren afgelopen weken in ieder geval al lekker in winterse sferen met ontwerp van dit mooie kerstdekentje. Prachtig bij een wit kerstboompje en zilveren ornamenten. Het dekentje is gehaakt met byClaire cotton in de welbekende filettechniek waardoor er leuke figuurtjes in het haakwerk ontstaan. In totaal haak je 24 lapjes die je met wit aan elkaar vast haakt. Het dekentje wordt dan circa 80 x 120cm.

Er staan 4 patronen van deze kerstdeken gratis op de blog van byClaire. De sneeuwvlok, kerstsok, rendier en kerstboom werden gebruikt in de Sparkle Crochet Along van 2018. Wij hebben voor dit pakket nog 2 kerstpatronen ontworpen: een mooie kerstbel en kerstster. Bij aanschaf van het garenpakket ontvang je deze 2 patronen als print bij je bestelling PLUS 2 bolletjes Sparkle Ice blue helemaal GRATIS!

Dus laat deze aanbieding niet gaan….en duik in deze ijsblauwe Frozen kerstdeken.