Mijn hondjes van sokkenwol deel 2! Dat kon natuurlijk niet uitblijven, na het succes van het vorige boek Mijn hondjes van sokkenwol heeft Mykrissiedolls weer 8 prachtige nieuwe hondjes ontworpen.

Vorig jaar tijdens de Kreadoe lanceerde Kristel van Mykrissiedolls in de echtstudio stand haar boek Mijn hondjes van sokkenwol. Prachtige designs gehaakt met sokkenwol voor een mooie rustieke uitstraling. Speciaal voor deze lancering introduceerden we de echtstudio DOGGYBAGS met sokkenwol van Lang Yarns Jawoll en Regia.

 

Sokkenwol is een sterke, wollige draad waarmee je uiteraard mooie warme sokken mee kunt breien en haken. De Jawoll sokkenwol heeft ook nog in iedere bol een klosje garen om de hiel en teen mee te versterken. Voor het haken van amigurumi’s bleek dit garen ook zeer geschikt en daarom hebben we de DOGGYBAGS van deel 2 ook weer gevuld met Lang Yarns Jawoll. Voor een aantal kleuren is Regia een prima alternatief, de sokkengarens zijn qua dikte en looplengte uitstekend met elkaar te combineren.

Hieronder de 8 nieuwe hondjes op een rijtje, we zijn heel benieuwd naar jouw favoriet:

  • Stafford Nala
  • Yorkshire terrier Fifi
  • Kooikerhondje Sam
  • Welsh corgi Amy
  • Shibu ini Kenji/Miya
  • Boxer Bruno
  • Koningspoedel Liza
  • Teckel Lin/Fin

 

DOGGYBAGS sokkenwol

Ben jij  fan van sokkenwol? Shop dan hier de DOGGYBAGS sokkenwol. De pakketjes bevatten het garen en de accessoires maar let op; alle doggybags zijn EXCLUSIEF het patroon. Het patroon staat in het nieuwe boek Mijn hondjes van sokkenwol deel 2 en deze kan via mykrissiedolls besteld worden.

DOGGYBAGS katoen

Net als bij vorige editie hebben we ook weer DOGGYBAGS in katoen. Voor iedereen die houdt van katoengarens of niet tegen wol kan. Met katoen worden de hondjes een stuk groter maar zeker niet minder schattig.

De pakketjes bevatten het garen en de accessoires maar let op ook deze doggybags zijn EXCLUSIEF het patroon. Het patroon staat in het nieuwe boek Mijn hondjes van sokkenwol deel 2 en deze kan via mykrissiedolls besteld worden.

Totaalpakketten

accessoires

Zo handig die vakkendoosjes met alle oogjes, neusjes en accessoires voor het haken van alle hondjes. We hebben ze weer in een sokkenwol variant en een katoengaren variant. Dus heb jij nog een voorraad garen thuis liggen dan kun je met zo’n totaalpakketje accessoires de leukste hondjes haken!

totaalpakketten garens

En voor de grootste hondjes fans; het totaalpakket met alle garens en alle accessoires in 1 pakket! Wij doen er ook nog een mooie opbergtas bij en een setje hondjes kaarten van het eerste boek.

Er is keuze uit een pakket BASIS en een pakket COMPLEET. Als je nog heel veel restjes hebt liggen om de riempjes, het beertje en het kleedje te haken dan kun je kiezen voor het pakket BASIS. Hiermee kun je de basis van alle hondjes haken, er zit een bol lichtroze en lichtblauw in het pakket waarmee je alle riempjes kunt haken. Voor het haken van het kleedje kun je eventueel de scheepjes softy bij bestellen. Mocht je toch alle kleurtjes uit het boek willen hebben dan is het pakket COMPLEET iets voor jou! Alle kleurtjes en 1 x furry garen voor het kleedje.

De totaalpakketten zijn EXCLUSIEF patroon.

Bekijk hier alle echtstudio DOGGYBAGS en haak zelf zo’n leuke trouwe viervoeter.