Dat kon natuurlijk niet uitblijven; na het succes van de zomersjaal moest er natuurlijk ook een warme wintersjaal komen. Met dezelfde mooie reliefsteek als bij de zomersjaal creëer je deze heerlijke wintersjaal. Supersimpel en behaaglijk warm. De wintersjaal is gehaakt met byClaire softmix en naald 6mm of 7mm.

Nadat we gisteren avond de foto op Facebook hadden gezet werden we aangenaam verrast door heel veel bestellingen voor de prachtsjaal. En wat is de kleur Caramel favoriet! Het is ook echt DE trendkleur voor dit seizoen en past perfect bij het huidige kleurpalet van de mode. De byClaire softmix is beschikbaar in heel veel mooie tinten en hebben we ook nog eens een paar matching sjaallussen erbij kunnen vinden.

Kijken jullie even mee?

Voor de “coole” dames onder ons; deze mooie jeanskleurige sjaallus combineert heel fijn met de byClaire denim 018. Maar natuurlijk ook prachtig bij andere blauwtinten  of als pittig accentkleurtje bij oker of cognac. Ook de grijze sjaallus is een makkelijke tint en kan bij heel veel kleuren, op deze foto gecombineerd met byclaire softmix grey 044.

Musthave voor dit seizoen; kleding in warme kleuren zoals bruin, donkerrood en cognactinten. Met een wintersjaal gehaakt in cognac 039, bordeaux 010 of 040 dark brown MET matching sjaallus zit je dus altijd goed. Tijdloos en chic; byclaire softmix zwart met zwarte sjaallus.

 

Wil jij ook lekker aan de slag? Kies dan jouw favoriete kleur en combineer met een mooie sjaallus. Bij het garenpakket zit ook een geprinte werkomschrijving. Nog 1 tip; houd de stekenverhouding goed in de gaten en haak zeker niet te strak zodat je wintersjaal lekker warm en soepel om je heen valt.

Heel veel haakplezier!