Kreadoe 2019 komt er weer aan. Dit jaar een special edition want Kreadoe viert haar 30e verjaardag. Al 30 jaar lang het grootste DIY event van de Benelux. En voor echtstudio al weer de 9e keer op deze bruisende beurs.

In 2011 was onze eerste kennismaking met Kreadoe en dat smaakte naar meer! Ieder jaar hebben we flink uitgepakt met mooie collecties garens, inspiratie, aanbiedingen en special guests zoals Dendennis, Woolytoons, Lisanne Multem, Saskia Laan, Mykrissiedolls, Stip en Haak, Bobbi Eden en nog vele anderen haak en brei VIPS. Jullie hebben ze afgelopen jaren allemaal in het ECHT kunnen ontmoeten in onze echtstudio stand.

Dit jaar doen we mee aan de Kreadoe wedstrijd; de mooiste en meest inspirerende stand van de beurs! We zijn al even bezig met de voorbereidingen en we kunnen jullie alvast verklappen dat we een zeer grote kans maken op deze nominatie…maar we zijn natuurlijk een beetje bevooroordeeld ;)

We hebben namelijk de hulp ingeroepen van influencer en DE kleurenexpert in handwerkland, Claire Boeter van het garenmerk byClaire. Een inspiratiebron voor heel veel haak- en breisterren. Door de prachtige fotografie en unieke designs weet Claire iedereen weer blij te maken met haar kleurrijke wereld. Op deze Kreadoe editie is het dus jouw kans om in deze kleurrijke wereld van byClaire kennis te maken met Claire en al haar creaties.

Wat is er te doen?

Van woensdag t/m zondag hebben we in de stand een gezellige aanhaak tafel staan, als er een plekje is kun je aanschuiven en de garens van byClaire uitproberen. Hiervoor hoef je niet reserveren en aanschuiven kost niets! Team echtstudio en Claire helpen je graag bij het maken van de juiste kleurkeuze voor een toffe sjaal of hippe woondeken. Op de Kreadoe lanceert Claire ook nog een geweldig project wat je ECHT niet mag missen maar daarover later meer.

Wat nemen we mee?

Uiteraard alle byClaire collecties;

  • byclaire cotton; 100% katoen voor haaknaald 2,5-3,0mm.
  • byclaire softmix; zacht mixgaren voor het haken en breien van kleding en dekens, we hebben stapels met voorbeelden bij ons!
  • byclaire sparkle; een sparkle doet het altijd goed! Verwerk dit schitterende garen in je creatie voor een WOW effect.
  • byclaire chunky cotton; 100% katoen en dan lekker chunky. Zeer geschikt voor de mooiste home deco items en stoere sjaals.
  • byclaire agenda 2020; een musthave voor iedere creatieveling!

DOGGYBAGS

Speciaal voor het haken van hondjes in sokkenwol hebben ook de collectie Lang Yarns sokkenwol bij ons! Kom lekker inslaan; we hebben de meest gangbare “hondjes” kleuren bij ons voor een héél aantrekkelijke prijs. Dit jaar verkopen we de complete DOGGYBAGS alleen online. De nieuwe DOGGYBAGS uit het boek Mijn hondjes van sokkenwol deel 2 zullen vanaf 30 oktober online beschikbaar zijn maar daarover ook later meer!

Waar staat de echtstudio stand?

We staan op een superplek! Stand A053-A055 ligt in hal 8 aan de zijkant. Via de zij ingang loop je zo onze stand in. Er is lekker veel ruimte om de stand heen en het ligt vlakbij het grote terras. Dus eerst een bakkie doen en dan gezellig komen shoppen. Bekijk hier op de plattegrond hoe je het snelst naar ons toe kan komen.

 

Wat zijn de beursaanbiedingen?

Zin in een mooie woondeken met byClaire cotton of softmix? Of wil je nu toch echt eens beginnen met een omslagdoek voor jezelf? Dan kun je in de stand je hart ophalen aan prachtige pakketten. Alles is voordelig geprijsd en bij alle pakketten zitten ook nog leuke extra’s zoals leren sjaallus of leren label. Ook in de aanbieding; de mooie Lang Yarns sokkenwol.

Is de winkel ook geopend tijdens de beurs?

Voor iedereen die niet in de gelegenheid is om langs te komen bij de Kreadoe of wil je rustig op je gemak ALLE collecties bekijken in ons assortiment; de winkel is gewoon geopend van maandag t/m zaterdag van 10 – 17 uur. En om het nog leuker te maken zijn alle beursaanbiedingen met byClaire garens en Lang Yarns sokkenwol tijdens de Kreadoe ook geldig in de winkel (en online).

We hebben er zin in en hopen jullie allemaal gezellig te zien op de KREADOE 2019!

Profiteer nu al van de beursaanbiedingen, bekijk de pakketten hier.