Voor iedereen die houdt van rustige, basic kleuren is er deze stoere Blokkendeken. Met het haakpatronen uit de byClaire agenda 2018 haak je een pracht van een deken in de filet haaktechniek. Simpel, decoratief en met een geweldig resultaat. In byClaire cotton wordt het een soepele deken van 115 x 150cm. Een sieraad voor op de bank en deze deken past in ieder interieur.

Met de frisse herfst- en winterperiode voor de deur kregen we zin in iets warmers en iets robuuster…dus was de keuze al snel gemaakt. Een basic blokkendeken maar dan met byClaire softmix. Dit garen is een stuk dikker, superzacht en is ook beschikbaar in mooie rustieke kleurtjes. Met het echtstudio team hebben we een selectie gemaakt die naadloos aansluit bij de topper in katoen. Dezelfde basic uitstraling qua kleur maar door de XL blokken echt een “vette” deken!

Kijk maar eens hoe prachtig deze softmix blokkendeken staat op onze palletbank! We zien ons al helemaal zitten hoor met warme choco en de houtkachel aan.

Ook binnen doet deze kanjer het heel goed. Een avondje Netflixen, zondagmiddagje haken of lekker even een power nap doen, dat kan allemaal met onze nieuwste creatie.

Eigenlijk moet je deze deken in het ECHT zien maar hierbij wat foto’s waarbij de verschillen met de katoenen deken goed te zien zijn. Wat vind jij van deze variant?

Uiteraard krijgt deze basic blokkendeken softmix een ereplaatsje in onze stand op de Kreadoe, een goede reden om gezellig langs te komen! Profiteer nu al van onze beursaanbieding: 42 bollen byClaire softmix van € 151,20 voor maar € 125! En dat is dan inclusief het patroon (in PDF) en de extra instructies om deze deken te haken.

Verwen jezelf met deze ultieme najaarsdeken en zet je haaknaald in deze uitdaging. Eerst nog even in het ECHT kijken (en voelen)? Vanaf heden ook te bewonderen in de winkel en op de KREADOE beurs live te zien bij de echtstudio stand!