De herfst is officieel begonnen! We hebben genoten van een heerlijk nazomer weekendje en gaan nu weer lekker aan de slag. Bij het opruimen van ons magazijn kwamen we nog een kar vol met restanten garens tegen. Zonde natuurlijk om zo te laten verstoffen! Dus wie kunnen we blij maken met de bekende KILO knaller?

Alle restanten en uitlopende garens van diverse merken hebben we verzameld in onze koopjeshoek. Shop nu 1 kilo garen uit de koopjeshoek voor maar € 12,50! Een mooi voorraadje om iets gezelligs te haken of breien voor aankomend seizoen.

Lees onderstaande voorwaarden eerst even goed door en kom dan gezellig langs in de winkel!

* deze actie is alleen geldig in de winkel in Alphen aan den Rijn

* op = op

* garens uit de koopjes hoek kunnen niet geretourneerd of geruild worden

* afname alleen per kilogram, dit wordt afgewogen door het echtstudio team

Openingstijden echtstudio:

maandag t/m zaterdag 10 – 17 uur

LET OP: door ziekte is de winkel helaas gesloten op WOENSDAG 25 september 2019.

Adres:

Prins Hendrikstraat 99, 2405AH Alphen aan den Rijn

 0172 – 748111