We hadden onze Herfstsjaal met byClaire softmix nog maar net online gezet en toen kwam deze fraaie foto voorbij! Jullie snappen wel dat we hier direct heel enthousiast van werden. De foto zelf is letterlijk al een plaatje, zo’n mooi heideveld met een model die perfect tussen deze warme kleuren past.

Het model blijkt ontwerpster Linda Modderman te zijn, een doorgewinterde haakSTER die al heel wat ontwerpen op haar naam heeft staan. Op haar website www.lindamodderman.nl zijn deze creaties te bewonderen en kun je de patronen aankopen.

Voor de nieuwste collectie Lang Yarns Wooladdicts heeft Linda de haaknaald in de wollige FAITH, RESPECT en TRUST gezet. Stuk voor stuk prachtige bollen met een luxe uitstraling. We hebben ze even op een rijtje gezet.

Wooladdicts FAITH is een zacht garen met een fijne kettingstructuur. De draad bestaat uit 77% scheerwol (Merino extrafine) en 23% polyamide. Deze kettingstructuur zorgt voor extra warmte maar is tegelijk ook heel licht in gewicht. Woonaddicts Faith is in een koker gespoten wollen garen. Hierdoor heeft een breisel van deze draad veel volume zonder dat het zwaar aanvoelt en pluist.

Wooladdicts RESPECT is een luchtige draad van merino wol en alpaca gesponnen in een kettingstructuur. Het garen bestaat uit 42% wol, 30% alpaca en 28% polyamide.

De polyamide zorgt voor stabiliteit en een lange levensduur van het garen. Deze succesvolle vezelmix en structuur zorgen voor een aangenaam zacht draagcomfort en een luchtig effect.

Wooladdicts TRUST is een superzacht en pluizig garen van 55% Alpaca en 45% scheerwol (Merino Extra Fine). Deze twee natuurlijke vezels zijn gecombineerd in een luchtige draad met een wat grillige structuur voor een uniek effect.

Al deze garens zijn gecombineerd tot een superlange kleurrijke sjaal. Linda heeft verschillende haaksteken gebruikt die de draden goed tot zijn recht laten komen. Het haakpatroon is gratis te downloaden op haar website.

Wil je ook op een originele manier kennis maken met deze Wooladdicts collecties? Verwen jezelf dan met zo’n prachtig haakpakket; alle benodigde kleuren Wooladdicts inclusief een GRATIS Wooladdicts magazine nr 1.