Wooladdicts nieuwe collectie najaar/winter 2019-2020. Je zou bijna al zin krijgen in fris herfstweer met deze prachtige nieuwe garens van Lang Yarns Wooladdicts. Bekijk hier de prachtige kleuren en ontdek het mooie garen van de collecties Trust, Faith en Respect.

In het magazine Wooladdicts #3  staat het boordevol met prachtige patronen gemaakt van het garen Wooladdicts by Lang Yarns. Maar liefst 40 breipatronen met 3 kleurwerelden uit de Wooladdicts herfst/winter collectie 2019/2010.

“WILD HEART” beige en bruin tinten en de nieuw trendkleur caramel

“CITY SECRETS” hippe creaties in prachtig dark teal

“MISS BEHAVE” is geinspireerd door de warme kleuren van een zonsondergang.

De bestaande kleuren “Air”, “Earth”, “Fire”, “Love” and “Water” worden uitgebreid met de 3 trendkleuren; caramel, dark teal en aubergine. De nieuwe collecties “Faith”, “Respect” and “Trust” bestaan allemaal uit 11 schitterende kleuren.

 

Wooladdicts FAITH is een zacht garen met een fijne kettingstructuur. De draad bestaat uit 77% scheerwol (Merino extrafine) en 23% polyamide. Deze kettingstructuur zorgt voor extra warmte maar is tegelijk ook heel licht in gewicht. Woonaddicts Faith is in een koker gespoten wollen garen. Hierdoor heeft een breisel van deze draad veel volume zonder dat het zwaar aanvoelt en pluist.

Voor een damestrui in maat M zijn circa 7 bollen Wooladdicts Faith nodig.

Stekenverhouding: 10 x 10 cm = 16 steken x 22 naalden

Wooladdicts RESPECT is een luchtige draad van merino wol en alpaca gesponnen in een kettingstructuur. Het garen bestaat uit 42% wol, 30% alpaca en 28% polyamide.

De polyamide zorgt voor stabiliteit en een lange levensduur van het garen. Deze succesvolle vezelmix en structuur zorgen voor een aangenaam zacht draagcomfort en een luchtig effect.

Stekenverhouding: 10 x 10 cm = 19 steken x 26 naalden

Voor een dames trui in maat M zijn circa 7 bollen nodig.

Wooladdicts TRUST  is een superzacht en pluizig garen van 55% Alpaca en 45% scheerwol (Merino Extra Fine). Deze twee natuurlijke vezels zijn gecombineerd in een luchtige draad met een wat grillige structuur voor een uniek effect.

Voor het breien van damestrui in maat M zijn circa 8 bollen Wooladdicts TRUST nodig.
Stekenverhouding: 10 x 10 cm = 11 steken x 15 naalden
Materiaal: 55% Alpaca, 45% Merino wol

De kleuren zijn prachtig en kun je eigenlijk het best in het echt komen bewonderen. De gehele Wooladdicts collectie kun je komen bekijken (en voelen!) in onze winkel. Kom je speciaal langs voor een collectie? Laat het ons even weten zodat we je kunnen informeren over de voorraad.

Profiteer van onze ACTIE; bij aanschaf van het Wooladdicts #3 magazine krijg je het Wooladdicts #1 magazine er GRATIS bij! Nog meer winterse patronen voor nog meer inspiratie.