Haak een mooi zomersjaaltje voor de frisse zomeravonden. Deze sjaal is gehaakt in een reliefsteek, een decoratieve haaksteek met een mooie regelmatige structuur.

Onze echtstudio volgers hebben deze steek al vaker gezien. In de deken Baby beach blanket hebben we deze steek gecombineerd met meerdere kleuren voor een verrassend effect.

In een uni kleur komt de steek nog beter uit; het is een simpele haaksteek bestaande uit halve vaste en een half stokje. De deken in byClaire softmix Vintage pink ligt al bij vele haaksterren te pronken op de bank.

Haakpakket Byclaire deken vintage pink

Op onze palletbank past deze deken prachtig!

Met katoen wordt de structuur fijner en vonden we het perfect matchen voor een zomersjaal.

We kozen voor een frisse lime kleur en we haakten ook een zomersjaal in apricot.

     

Profiteer deze zomervakantie van onze aanbieding; 7 bollen byClaire cotton voor maar € 12,50! Dit haakpakket Zomersjaal is inclusief een geprint patroon (alleen verkrijgbaar bij aanschaf van het garen).

Haak deze vakantie dit prachtige sjaaltje in jouw favoriete kleur.

Team echtstudio gaat er even tussenuit!

De winkel is gesloten van maandag 29 juli t/m zaterdag 10 augustus 2019. Op maandag 12 augustus zijn jullie weer van harte welkom.

De online bestellingen worden t/m woensdag 31 juli nog verstuurd. De bestellingen die daarna geplaatst worden zullen vanaf maandag 12 augustus verzonden worden.

Een fijne zomervakantie toegewenst!