Hup Oranje Leeuwinnen! Het zal jullie niet ontgaan zijn, de oranje koorts begint al aardig toe te nemen. Oranje leeuwinnen sparen bij Blokker, gratis leeuwinnen posters bij Albert Heijn en een Oranje leeuwinnen doeboek bij Hoogvliet. Ook zingen Maan, Jan Smit en Frank Evenblij en Erik Dijkstra al dagenlang de gezelligste WK liedjes.

Eerlijk is eerlijk; voetbal is eigenlijk helemaal niet ons ding…met een haakwerkje op de bank kunnen we zo’n wedstrijd net uitzitten. Maar voor het WK vrouwenvoetbal 2019 gaat het haakwerkje toch even aan de kant! Vandaag start het WK en zullen de Oranje Leeuwinnen op dinsdag 11 juni zich van hun beste kant gaan laten zien.

Speciaal voor dit WK hebben we een pracht van een mascotte gehaakt; een XL Oranje Leeuwin! We gebruikten het patroon van Leeuw Lowie van Stip en Haak als basis en met een paar aanpassingen is onze stoere Leeuwin klaar voor de strijd!

Het is erg leuk dat er al veel haaksterren aan de slag zijn gegaan met dit pakket en daarom hebben we een leuke HAAK CHALLENGE bedacht!

Haak mee aan een echt Oranje Leeuwinnen ELFTAL en maak kans op een superleuke prijs!

Wat moet je hiervoor doen?

  • Shop ons Oranje Leeuwinnen pakket
  • Shop het haakpatroon bij Stip en Haak
  • Haak de XL Oranje Leeuwin
  • Maak een leuke foto van het eindresultaat; laat je creativiteit de vrije loop!
  • Stuur de foto naar info@echtstudio.nl onder vermelding van “Oranje Leeuwinnen elftal” en het nummer van je bestelling.

Wij publiceren de foto op Facebook met naamsvermelding (indien akkoord) en hopen zo snel mogelijk een elftal bij elkaar te hebben.

Voor iedereen die een foto instuurt is er zo en zo een leuke prijs. Als het elftal compleet is maakt 1 Leeuwin ook nog kans op een extra cadeau!

Heel veel succes met deze uitdaging en veel haakplezier!

Oranje Leeuwin is in het echt te bewonderen in de winkel dus kom gezellig een keer langs.