Handmade market bij echtstudio op zaterdag 27 april. Een echte Koningsdag markt in onze winkel! We hebben alle creaties die we ooit gehaakt en gebreid hebben eens nagelopen. Wat een enorme berg aan sjaals, omslagdoeken, vesten, dekens, kussens en knuffels! Veel te veel om allemaal te bewaren dus hebben we een selectie gemaakt van creaties die we voor een leuk prijsje te koop aan bieden.

Jullie kennen dat gevoel vast wel; haken en breien is superleuk en erg verslavend. Steeds als er weer nieuwe patronen verschijnen of een nieuw garen op de markt komt dan gaan de creatieve vingers weer kriebelen en MOET je er iets mee doen. Voor team echtstudio is het een luxe dat we nu eenmaal goed op de hoogte moeten zijn van de handwerk ontwikkelingen dus zijn we bijna verplicht om weer iets nieuws te beginnen.

In al die jaren (alweer 10!) dat we bezig zijn heeft dat geleid tot een enorme stapel creaties. Veel gebruiken we in de winkel ter inspiratie maar helaas kunnen we niet alles bewaren. Daarom organiseren we op zaterdag 27 april onze eigen Koningsdag markt in het magazijn van de winkel.

Van 10 – 17 uur zijn jullie van harte welkom om te snuffelen tussen alle creaties. Profiteer gelijk van onze bekende KILOKNALLER! 1 kilo garen voor maar € 12,50. ECHT de allerlaatste restanten garens dus kom kijken en wie weet zit er nog iets voor je tussen. Ook diverse brei- en haaknaalden, accessoires en fournituren voor kleine prijsjes.

Uiteraard is de winkel ook gewoon geopend en hangen we de oranje vlaggetjes buiten. Graag tot ziens op de echtstudio Handmade market!