Kreadoe afterparty bij echtstudio! We hebben een supertoffe beurs achter de rug en we willen iedereen die is langskomen bij onze stand enorm bedanken voor jullie gezelligheid en enthousiaste reacties. Dit jaar was onze stand ook echt te moeite waard om te bekijken met heel veel toffe creaties en leuke pakketten. Voor iedereen die dit niet heeft kunnen meemaken organiseren we de Kreadoe afterparty!

Wat is er te zien op de Kreadoe afterparty bij echtstudio?

Van maandag 5 november tot en met zaterdag 10 november kun je in de winkel al onze beurscreaties in het echt bewonderen dus kom langs en laat je inspireren. De hele week gelden de beursaanbiedingen en zijn de pakketten die nog over zijn van de beurs ook nog te verkrijgen.

Mykrissiedolls: mijn hondjes van sokkenwol

Een enorm succes! De boeken Mijn hondjes van sokkenwol waren niet aan te slepen en Kristel heeft ongelooflijk veel gesigneerd. Ook de DOGGYBAGS waren mateloos populair en zijn we weer druk bezig om nieuwe DOGGYBAGS te maken. Hopelijk kunnen we tijdens de Kreadoe afterparty nog wat aanvullen. Uiteraard kunnen de benodigde materialen van Lang Yarns sokkenwol los gekocht worden en hebben we ook alle accessoires voor de hondjes op voorraad.

Woolytoons knuffeldekens deel 2

Tessa heeft de hele Kreadoe staan shinen op de Scheepjes stand, ook zij heeft heel wat boeken kunnen signeren! En hopelijk is haar schrijfhand zaterdag 10 november nog in goede conditie want dan is Tessa in de winkel van 12 – 15 uur. We zorgen voor het nieuwe boek en materiaal om deze knuffeldekens te gaan haken dus kom zeker even langs om alles in het echt te zien! Entree is gratis en koffie/thee en iets lekkers staan klaar!

byClaire Crochet Along

Dinsdag 6 november start de byClaire sparkle Crochet Along! Heb jij die toffe lantaarns ook gezien? Gehaakt met byClaire sparkle en in de filethaaktechniek, een geweldig haakproject voor de feestdagen. Op de Kreadoe afterparty kun je deze pakketten shoppen en dan doen we er ook nog een paar gezellige byClaire kerstkaartjes bij!

Hoooked

Voor de liefhebbers van XXL haken en breien hebben we mooie zpagetti en ribbon XL garens. Ook de populaire spesso bollen kun je tijdens de Kreadoe afterparty voor de beursprijs inslaan, superleuk voor macramé projecten en stoere home deco items.

Cadeautje!? 

Voor iedereen die deze week langskomt en het boek Mijn hondjes van sokkenwol aanschaft of garen voor het maken van een hondje krijgt van ons een werkelijk te snoezig setje ansichtkaarten met alle gehaakte hondjes! Wie wil dat nu niet?

Reden genoeg om deze week ECHT even langs te gaan bij echtstudio.

We zien jullie graag verschijnen!

openingstijden winkel:

ma 12 – 17 uur

di t/m za 10 – 17 uur

vrijdagavond koopavond 19 – 21 uur

kreadoe_afterparty