Woolytoons knuffeldekens deel 2! Het kon ook niet uitblijven, na het enorme succes van het boek Woolytoons knuffeldekens hebben heel veel haaksterren alweer zin in nieuwe knuffeldekens. Want wie wil er nu niet met zo’n warm en zacht dekentje op de bank? Tessa van Riet is er weer in geslaagd om schattige creaties te ontwerpen. Deze keer niet alleen dieren maar ook poppen!

cover_boek_woolytoons_knuffeldekens_deel2

In het nieuwe boek Woolytoons knuffeldekens deel 2 staan haakpatronen van Roodkapje, Doornroosje en Sneeuwwitje. Allemaal ontworpen met de unieke Woolytoons uitstraling. Een hele toffe ijsberendeken, een stoer indianenmeisje, voor ieder wat wils. Dat worden weer heel wat fijne haakuurtjes! De dekens zijn gehaakt met Scheepjes Sweetheart Soft, een zacht en pluizig garen. Haken met dit garen vraagt enige haakervaring maar als je de slag eenmaal te pakken hebt dan heb je binnen no time je eigen knuffeldeken.

Het boek ligt eind oktober in de schappen. Tessa zal het officieel lanceren op de Kreadoe in Utrecht maar je kunt het boek nu al reserveren! Bestel hier het boek en wij sturen eind oktober een gesigneerd exemplaar naar je toe.

Een dikke knuffel voor iedereen!

Op zaterdag 10 november houden we een gezellig boekfeestje, Tessa is aanwezig om het boek persoonlijk te signeren en kun je alle knuffeldekens in het echt bewonderen. Zet je het groot in je haakagenda? Meer info over deze dag volgt later.

boek_woolytoons_knuffeldekens_deel2_ijsbeer