Voor in de agenda; ons programma voor de Kreadoe 2018! Want het is weer gelukt, iedere dag is er weer wat leuks te beleven bij echtstudio, stand nr 08.E0.22/08.E026. Met de crème de la crème van haakland en het beste op sokkenbrei gebied. Lees het programma goed door en je zult zien; dit jaar moet je ECHT even bij echtstudio langs.

Dit is het echtstudio programma Kreadoe 2018:

woensdag 31 oktober

Kristel van Mykrissiedolls met al haar prachtige hondjes van sokkenwol. We zijn supertrots en heel blij dat ze iedere dag aanwezig is van 10 – 15.30 uur! Je kunt haar nieuwste boek laten signeren en uiteraard alle hondjes in het echt zien. Maak zelf jouw favoriete hondje van sokkenwol en scoor 1 van de exclusieve DOGGYBAGS.

cover_boek_mijnhondjesvansokkenwol

14 – 15 uur
Een echte VIP in onze stand: meet & greet Bobbi Eden met haar nieuwste boek Haken@home! Benieuwd naar de home deco items uit het boek? We hebben mooie pakketten met Hoooked garens en zie je de creaties uit het boek in het echt! Zeker de moeite waard om langs te komen…

cover_haken@home_bobbieden

donderdag 1 november

10 – 17 uur
Gezellig!! Vandaag is Claire van het garenmerk byClaire de hele dag aanwezig: handmade fashion, inspiratie, gratis kleuradvies en supertoffe pakketten! Met dit jaar op de Kreadoe een heel erg leuk haakproject…Claire kan je er alles over vertellen!

byclaire_claire

vrijdag 2 november

10 – 15.30
Saskia Laan, wie kent haar niet? Vol tomeloze haakideeen en ontwerpster van de mooiste creaties. Speciaal voor de beurs heeft Saskia een prachtige sjaal gemaakt met het luxe garen van LANG YARNS in diverse kleurencombi’s, deze moet je echt even in het ECHT zien..

saskia_laan

zaterdag 3 november

Vierdubbel feest vandaag! Claire is weer aanwezig en neemt 1 van haar kleurrijke Friends mee; Jorine van Crochetrainbowtales! Kom gezellig langs en laat je inspireren door deze creatieve haakdiva’s.

byclaire_friends_bloemensjaal

Miriam Catshoek o.a. bekend van haar prachtige Instagramfeed, van de Miriam Catshoeksjaal EN bekend van Craftdates is vandaag special member van het echtstudio team. Op maat kleuradvies, stylingtips, haak- en brei oplossingen, Miriam draait haar hand er niet voor om. Altijd in voor een gezellig praatje dus kom het beleven in de leukste stand!

craftdates_1

14 – 15 uur Bobbi Eden tijd! Ze komt nog een keer gezellig langs voor een meet & greet; laat haar nieuwste boek signeren en misschien nog even samen op de foto in de mooie Hoooked corner…wie wil dat nu niet?

cover_haken@home_bobbieden

zondag 4 november

Saskia Laan laat ook vandaag haar mooie Lange Luchtige sjaals aan jullie zien en staat klaar voor allerlei haakvragen en kleuradviezen. Op zondag is er meestal wat meer tijd voor een gezellig babbeltje dus grijp je kans!

lange_luchtige_sjaal

SOXX breikoninginnen

soxx_boek_sfeer

Wat is er leuk gereageerd op onze oproep voor SOXX breikoninginnen! In no time hadden we vier professionele sokkenbreisterren geselecteerd en kun je op woensdag t/m zaterdag van 12 – 15.30 deze breikoninginnen aan het werk zien. Altijd al een keer de “fair isle” of “jacquard” techniek van dichtbij willen zien? Dan is dit je kans:

 

breikoningin

woensdag: Marie-Jozé

donderdag: Gabriella

vrijdag: Yogini

zaterdag: Kim

 

echtstudio team

En als rots(en) in de beursbranding; onze eigen Sandra en Yvonne van team Echtstudio, iedere dag aanwezig en zij kunnen als geen ander al je vragen op haak- en breigebied beantwoorden. Voor velen van jullie al bekende gezichten van de winkel in Alphen aan den Rijn en de leerzame workshops. Kom dus zeker even gedag zeggen, of als ze het heel druk hebben, eventjes zwaaien!

IMG_7091

We hebben heel veel zin in dit toffe programma Kreadoe 2018 en zien jullie heel graag verschijnen in onze mooie stand nr 08.E0.22/08.E026 HAL 8

plattegrond_kreadoe2018_standechtstudio