Het is alweer bijna zover; KreaDoe is hét paradijs voor iedereen die houdt van handgemaakt en DIY. Van 31 oktober t/m 4 november in Jaarbeurs in Utrecht met dit jaar een geheel vernieuwde indeling! Echtstudio is er uiteraard weer bij en 1 ding is zeker; je moet dit jaar ECHT even langs bij echtstudio..

We zijn nog druk bezig met de voorbereidingen maar we kunnen alvast verklappen dat onze stand vol komt te staan met de mooiste garens en prachtige en unieke pakketten. Het echtstudio team is aanwezig om jullie te adviseren in kleurkeuze en het beantwoorden van haak- en breivragen. EN hebben we iedere dag een Special Guest bij de stand, maar daarover later meer…

Waar staat de echtstudio stand dit jaar op de Kreadoe?

De Kreadoe is nog groter geworden; er is een extra hal geopend en onze stand is van het vertrouwde plekje in hal 7 verhuisd naar hal 8. Wel zo handig want nu zitten we nog dichter bij de ingang…kom dus snel naar stand nr 8.E022, 8.E026 en zorg dat je als eerste profiteert van de speciale beursacties en exclusieve pakketten.

Wat is er allemaal te zien bij echtstudio?

We nemen heel veel haak- en breicreaties mee. Maak kennis met de prachtige Wool addicts collectie van LANG YARNS, laat je inspireren door de kleurige garens van byClaire en ga voor XXL met de garens van Hoooked. Naast al deze inspiratie zijn we dit jaar ook helemaal weg van sokken breien met LANG YARNS Jawoll! En dan uiteraard de kleurige sokken uit het boek Soxx, bonte sokken breien, de nieuwste hype in sokkenland. Ben jij ook helemaal in de ban van sokkenbreien? Lees dan verder op deze blog, we hebben een superleuke actie!

EXCLUSIEF!
Wauw, we zijn zo trots dat we de officiële boeklancering van Mijn hondjes van sokkenwol mogen verzorgen. Kristel van Mykrissiedolls is alle dagen bij ons op de stand te vinden met al haar prachtige hondjes. Ze signeert graag persoonlijk haar nieuwe boek en kan je alles vertellen over de benodigdheden voor de hondjes. En er is meer!

Op de Kreadoe beurs te verkrijgen in onze stand; mykrissiedolls haakpakketten! Haak je eigen hondje van sokken wol met de exclusieve DOGGY BAGS. In deze DOGGY BAG zit het garen en de accessoires om jouw favoriete hondje te haken met daarbij een gratis zilverkleurige bedel Love my dog, hoe leuk is dat!

Deze DOGGY BAGS zijn exclusief te verkrijgen bij echtstudio en limited edition. Kom jij niet naar de Kreadoe maar wil je wel zo’n leuke DOGGY BAG? Dan kun je nu al een exemplaar online reserveren. Zodra het boek verschijnt op 31 oktober sturen we het naar je toe (of kun je het ophalen in de winkel). Bekijk ook het totaalpakket; alle garens en benodigdheden voor het haken van ALLE hondjes!

 

cover_boek_mijnhondjesvansokkenwol

Wij zijn op zoek naar jou; de SOXX breikoningin!

Een superleuke actie in samenwerking met het prachtige garenmerk LANG YARNS. We zijn op zoek naar enthousiaste, representatieve en ervaren sokken breikoninginnen! En dan ook nog gespecialiseerd in de jacquard techniek zoals gebruikt in het Soxx boek, bonte sokken breien.

Wat ga je als SOXX breikoningin doen? Van 12 – 15.30 uur brei je in de stand van echtstudio een sok uit het boek en informeer je belangstellenden over het sokkenbreien en de benodigde materialen. Je kunt dus in de ochtend en aan het eind van de middag nog lekker rondkijken op de beurs.

Herken jij je in dit breikoninginnenprofiel?

– je kunt breien en praten tegelijk
– je bent representatief, enthousiast en geduldig
– je vindt heerlijk om in een drukke omgeving mensen enthousiast te maken voor jouw sokkenbrei hobby
– je bent een doorgewinterde sokkenbreister en hebt ervaring met de jacquard techniek
– je vind het leuk om de Kreadoe eens op een andere manier te beleven
– je hebt ervaring met de LANG YARNS Jawoll superwash
– je maakt graag een dag deel uit van het echtstudio team
– je zou dolgraag een LANG YARNS sokken breipakket winnen: gratis entree Kreadoe, boek Soxx bonte sokken breien, 3 bollen LANG YARNS Jawoll superwash, een LANG YARNS festival bag en een echtstudio kortingsbon.

Laat ons in een reactie onder deze blog, of via Facebook, weten waarom jij DE soxx breikoningin bent. En geef ook aan op welke dag je beschikbaar bent. Wie weet schitter jij wel een dag in onze stand als breikoningin!

soxx_breikoningin

Binnenkort meer nieuws over de Kreadoe, dus houd de blog goed in de gaten!

KreaDoe-banner-728x90