It’s time to sparkle! Met byClaire Sparkle maak je schitterende creaties, van kleding tot knuffels en van home deco tot accessoires. Met dit garen kun je prachtig haken of breien en geeft het elke creatie net dat beetje extra glamour.

Een aantal jaar geleden zorgde Claire van byClaire voor een geweldige toevoeging aan haar garencollectie; de byClaire Sparkle, een mixdraad van katoen en polyester waar je heerlijk mee kunt haken en breien. De kleurrijke byClaire inspiratie werd alleen nog maar leuker door dit aantrekkelijke glittergaren. Dit garen haak je met naald 4mm, voor een wat luchtiger effect kun je ook naald 5 of 6mm gebruiken, helemaal afhankelijk van de creatie en je manier van haken of breien.

Wat kun je met byClaire sparkle maken?

Inmiddels zijn er heel veel leuke patronen verschenen met dit garen en zullen we hier aantal toppers op een rijtje zetten.

  1. De vintage kerstballen

vintage_kerstballen_byclaire

Wat een tof patroon! Iedereen kent ze wel, de ouderwetse kerstballen met een “deuk” vaak prachtig gekleurd en met heel veel glitters. Download het gratis haakpatroon via www.byclaire.eu en haak zelf een boom vol met (onbreekbare) vintage kerstballen.

  1. De sparkle trui

truisparkle2

Een mooi basic ontwerp, heel goed te doen voor hakers met een beetje haakervaring. De byClaire Sparkle zorgt voor een hele mooie en feestelijke trui! Begin nu met haken en loop er met de feestdagen superchic bij!

  1. Een sfeervolle tafelloper

sparkle tafelloper 2

Oma’s sprei kennen we allemaal, een prachtig patroon dat al jaren oud is en nu weer helemaal hip. Haak met 1 baan van dit patroon een tafelloper, met een paar kaarsjes geeft dit een heel mooi effect op een feestelijk gedekte tafel.

  1. Schitterende lampionnen

byclaire_lampionnen

Naast kussens, mandjes en vazen kun je met byClaire sparkle ook hele leuke lampionnen haken. Heel gezellig bij een feestje maar ook zo leuk in de tuin. Knutsel er een ledlampje in en je hebt een heel sfeervol lampje voor de donkere dagen. Het patroon van de lampionnen is gratis te downloaden via de website van byClaire.

Naast al deze creaties kun je byClaire sparkle gebruiken als accent randje bij een zelfgehaakte of gebreide deken of geeft het je zelf gehaakte sjaal net weer even wat extra’s. Mogelijkheden genoeg! En met keuze uit 12 kleurtjes kun je alle kanten op.

Bekijk hier dit leuke garen en haak en brei wat schitterends!