Iedereen die houdt van amigurumi’s haken kent haar; Christel Krukkert. DE amigurumi designer van het eerste uur en inspiratiebron voor heel veel haaksterren. Inmiddels heeft ze 17 boeken op haar naam staan met als nieuwste aanwinst Christel’s knuffels deel 2.

Christels Knuffels haken

Een jaar of tien geleden kwam Christel er bij toeval achter dat er heel veel mensen zijn die graag beestjes haken. En ze ontdekte dat er erg weinig Nederlandstalige patronen zijn. Dat bracht haar op het idee de patronen van haar beestjes op te gaan schrijven en uit te geven. Haar ontwerpen hebben een heel herkenbare stijl, kleurrijk, schattig en met een vleugje humor. De haakpatronen van Christel zijn door de jarenlange haakervaring van hoge kwaliteit en zijn ook voor een beginnende amigurumi haker heel goed te doen.

Boekfeest Christel Krukkert

Wij volgen Christel al vanaf  “den beginne”.  Alle amigurumidagen was Christel te gast en is zij jaarlijks te ontmoeten op de Kreadoe in Utrecht. We zijn superblij dat ze naast deze evenementen een extra bezoek brengt aan onze winkel in Alphen aan den Rijn. Op zaterdag 29 september van 12 – 16 uur houden we een gezellig boekfeest. Ter ere van haar laatst verschenen boek Christel’s knuffels deel 2 maar ook om haar hele haak oeuvre eens extra in het zonnetje te zetten.

Ben jij fan van Christels werk? Dan is dit jouw kans om al haar gehaakte knuffels in het echt te zien. Karim de kameel, Boris beer, Zoey zebra, Karsten en Kathi, de gehele kabouter familie, ze zijn er allemaal. Blader door de boekencollectie en maak een praatje met Christel. Er is een gezellige aanhaaktafel waar je onder genot van koffie, thee en wat lekkers nog een stukje verder kunt haken aan je laatste haakwerkje..Neem je eigen Christel creatie(s) mee naar dit reuze gezellige evenement en bezorg jezelf een heerlijk creatief middagje uit bij echtstudio! Entree is gratis.

We hopen jullie allemaal te zien in onze winkel, wij hebben er superveel zin in!

 

Boekfeest Christel Krukkert