Sokken breien met Soxx boek: hier hebben we al een tijd naar uitgekeken; Soxx book van Kerstin Balke is nu verkrijgbaar in het Nederlands! Sokken breien is een heerlijke bezigheid en met deze supertoffe patronen wordt nog leuker om je eigen paar sokken te breien. Het boek staat vol met met bontgekleurde sokken die gebreid zijn met Lang Yarns Jawoll sokken garens.

soxx_boek_cover

Kerstin Balke van Stine und stitch, is bekend blogger en auteur van dit mooie boek. Ze ontwierp 26 patronen voor te gekke sokken in verschillende thema’s. Of je nu van kleurrijk, maritieme motieven, natureltinten of van retro houdt, in dit boek vind je gegarandeerd je favoriete sok!
soxx_boek_sfeer2
In het boek staan 26 breipatronen om sokken te maken met de mooie Lang Yarns sokkengarens. Van bonte sokken tot sokken met streepjes. Ook qua moeilijkheid variëren de patronen. Alle patronen zijn zeer duidelijk beschreven en met een beetje oefening is het voor een beginnende breiSTER ook goed te doen.

soxx_boek_nr10

Wil je liever onder deskundige begeleiding aan 1 van deze kleurrijke sokken beginnen? Schrijf je dan in bij 1 van onze gezellige workshops en brei deze winter jouw eerste paar warme sokken!

Shop snel het boek: Soxx book, bonte sokken breien en ga aan de slag. Heel veel breiplezier!
button-14