Het is bijna zover! 1 juli 2018 lanceert Lang Yarns een prachtig nieuw merk; Wooladdicts! Dit is een garen lijn die is geïnspireerd op vijf natuur eigenschappen: fire, air, love, water en earth. Lees verder en ontdek de nieuwste trend voor aankomend seizoen!

banner_blush_wooladdicts_2

De invulling van deze collectie is gebaseerd op kleuren. We hebben allemaal onze eigen favoriete kleur en deze is vaak doorslaggevend voor het kiezen van garen. Vanuit dit oogpunt heeft Lang Yarns Wooladdicts een toegankelijke en overzichtelijke indeling gemaakt van de nieuwe garens. Er zijn drie kleurwerelden met 5 verschillende garens en alle garens zijn in elf kleuren te verkrijgen.

banner_sea_wooladdicts_3 banner_sea_wooladdicts

Maak kennis met de wereld van Sea spray! Petrol, ijsblauw, mint en koele tinten geven een stoere en avontuurlijke uitstraling.

banner_blush_wooladdicts

De wereld van Cute, but…voor iedereen die gek is op rose (en wie is dat nu eigenlijk niet?), romantisch, vrouwelijk en chic.

banner_gold_wooladdicts banner_gold_wooladdicts_2

Stap ook eens in de wereld van Shine out! Voor de extraverte types die dol zijn op rijke, warme kleuren.

Deze drie werelden combineren allemaal perfect met de neutrale kleurtinten zoals zwart, grijs en wit. Lang Yarns Wooladdicts heeft patronen ontwikkeld voor basic en hippe truien, sjaals, vesten, mutsen en andere trendy fashion items die perfect in deze werelden passen en als brei-inspiratie dienen.

We hebben de 5 garencollecties op een rijtje gezet:

Wool addicts Love
Dit is een heerlijk garen wat superzacht, licht en luchtig is. De Wool addicts Love is gemaakt van 92% extra fijn merinowol en 8% polyamide. De “Love” wordt aangeboden in 25grams bolletjes met een looplengte van 123meter. Door de gevlochten twijning is de draad stevig maar fijntjes en heeft het een kettingstructuur waardoor het niet splijt. Het garen is geschikt voor naald 4, voor een damestrui in maat M is ongeveer 300 gram nodig.

Met de Wool addicts Love maak je super-lichtgewicht modellen die heerlijk en comfortabel zitten.

bol_love_blush

 

Wool addicts Water

Dit is een 100% baby-alpaca. Dit is een puur natuurlijke vezel wat zorgt voor een zacht pluizig effect. De “Water” wordt geleverd in 50 grams bollen met een looplengte van 140meter. Voor een trui in maat M is circa 300 gram nodig. Met naald 4,5/5mm zorgt het voor een luchtige structuur, een trui met baby-alpaca is heerlijk behaaglijk in de koude maanden.

bol_water_blush

 

Wool addicts Air

De naam zegt het al; een superlicht en luchtig garen gemaakt van extra fijne merino wol. Het bestaat uit 84% merino en 16% poloacryl. In plaats van de vezels te spinnen wordt merino met lucht door een buis geblazen. Hierdoor is kleding gemaakt van dit garen ongeveer 30-35% lichter dan kleding gemaakt van normale, gesponnen garens van dezelfde dikte.

De “Air” wordt geleverd in 50 grams bollen van 125 meter. Verwerk deze draad met naald 5 – 5,5mm voor lichte en mooie structuren. Voor een damestrui in maat M is circa 300 gram Wooladdicts Air nodig.

bol_air_blush

 

Wool addicts Earth

Dit garen bestaat uit 50% alpaca superfine, 35% polyamide en 15gram wol. Een heerlijke wollen draadje voor de fijnste fashion items voor de koude maanden. Met naald 5,5-6mm geeft dit een wat meer chunky effect voor een stoere uitstraling. Voor een damestrui maat M is circa 450 gram nodig. De Wooladdicts Earth wordt geleverd in bollen van 50gram met een looplengte van 65meter. Kies uit 1 van de trendy kleuren en ga aan de slag!

 

bol_earth_blush

 

Wool addicts Fire

Dit is een super chunky garen van merino wol extrafine met een kleine beetje polyester. De draad is zacht en verwerkt heel snel met naald 9mm. Ideaal voor basic creaties met een wat robuuste uitstraling. De Wooladdicts Fire wordt geleverd in bollen van 100 gram met een looplengte van 75meter. Voor een warme damestrui in maat M is circa 800 gram nodig.

bol_fire_blush

 

Wij kunnen haast niet wachten op deze mooie collectie! Komen jullie de garens ook in het echt bekijken in de winkel?