Een nieuw haakboek van auteur en ontwerpster Annemarie van Benthem van Annemaries Crochet Blog. Crochet in the City staat boordevol haakpatronen die voornamelijk zijn geinspireerd door bloemen.

cover_crochetinthecity

Het boek bevat meer dan 20 kleurrijke patronen voor het haken van prachtige dekens tot een hele toffe tas en van schitterende sjaals tot een schattig konijntje. Je vindt het allemaal in dit unieke haakboek Crochet in the City, dat anders is dan andere haakboeken. Niet alleen qua vormgeving (geïnspireerd op Japanse haakboeken) en fotografie (minimalistisch, geen toeters en bellen), maar ook qua opzet. Het boek Crochet in the City is namelijk tweetalig. Net als op het blog van Annemarie staan alle teksten er zowel in het Nederlands, als in het Engels in. En de patronen zijn gebundeld op een groot patronenvel, waardoor alle aandacht in het boek uitgaat naar de mooie projecten die Annemarie heeft gemaakt.

crochet in the city meehaakmiddag

Op zaterdag 30 juni kun je al deze creaties in het echt zien bij Echtstudio! Van 13 – 16 uur kun je gezellig aanschuiven bij de Meehaakmiddag. Ontmoet Annemarie en zij zal met heel veel plezier het boek voor je signeren. Ook is Loes van Freubelweb aanwezig, als uitgever van dit mooie boek en met haar kennis van alle ins en out in de haakwereld mag zij natuurlijk niet ontbreken. Schuif lekker aan in onze mooie Craft & conceptstore en haak mee met 1 van de patronen uit het boek. Wij zorgen voor onbeperkt koffie, thee en lekkers en veel extra inspiratie. Na afloop van de meehaakmiddag krijg je ook nog een mooie bol haakkatoen mee. Dit alles is GRATIS! Dus neem je haakvriendin mee en bezorg jezelf een gezellig creatief uitje bij echtstudio.

Via facebook kun je aangeven of je naar dit evenement komt maar je mag ook gewoon binnenlopen. Mocht je met de auto komen, houd er rekening mee dat het voor de deur betaald parkeren is.

We zien je graag bij de meehaakmiddag!

Adres: Prins Hendrikstraat 99, Alphen aan den Rijn