Hier moet je bij zijn! Een Craft date bij echtstudio met je beste craftvriendin(nen). Kies uit een leuk haakproject of maak je eigen inspiratiebord, samen met team Craft Dates.

Op zaterdag 21 april organiseren wij te gekke Craft Dates workshops; deze “special edition” workshops worden gegeven door twee van de auteurs van het boek Craft Dates, Miriam en Lidy. Beiden styling experts en boordevol leuke creatieve ideeën!

Wat is er te doen?

Workshop Craft Dates inspiratiebord maken.

fotografie: miriam catshoek

In een inspirerende omgeving met prachtige styling aan de slag met het maken van een eigen inspiratiebord. Deze workshop is inclusief materialen; een houten bord, ruime keuze uit diverse linten, haakjes, klemmetjes, stof en garen. Onder begeleiding van Miriam van het Craft dates team ga je aan de slag met het stylen van je eigen inspiratiebord.

Kies je favoriete kleur verf voor de ondergrond, prik leuke kaartje, lapjes en plaatjes op het bord. Maak supertoffe labels met stempels naar keuze om het geheel helemaal naar jouw smaak te maken. Een inspiratiebord waar je blij van wordt en die een mooi plekje in je craftroom verdient.

Deze workshop duurt 2,5 uur, er is heerlijke zelfgebakken appeltaart en onbeperkt koffie en thee.

Kosten: € 37,50 p.p. inclusief alle materialen
Tijdstip:
09.30 – 12.00 uur

opgeven via info@echtstudio.nl

Workshop Craft Dates accubak omhaken.

fotografie: miriam catshoek

Een stoere vierkante accubak is ideaal als plantenbak maar ook voor het opbergen van allerlei spulletjes. Omhaak de bak met een leuk wolletje of stoer katoen en je geeft de accubak op een snelle manier een hippe make over zodat hij past in ieder interieur.

Met Phildar Looping haak je gezellig samen met Lidy van team Craft Dates een wollig hoesje in je favoriete kleur. En als je hiermee klaar bent dan kun je aan de slag met de Craft Dates stansmallen en stempels! Zo’n eigengemaakt label is natuurlijk een hele toffe finishing touch.  Dit alles onder genot van onbeperkt koffie, thee en Lidy’s beroemde appeltaart. En na afloop van de workshop krijg je een mooi setje Craft Dates ansichtkaarten mee.

Deze workshop duurt 2 uur.
Kosten: € 32,50 p.p. inclusief alle materialen (excl haaknaald nr 10mm, deze kun je lenen in de winkel, zelf meenemen of aanschaffen in de winkel)
Tijdstip:
09.30 – 11.30 uur

opgeven via info@echtstudio.nl

Wij hebben er zin in en zien jullie graag bij 1 van deze toffe workshops!

Foto1