Weten jullie het nog? Vorig jaar organiseerden we de special edition workshop Haken met mams! Speciaal voor moederdag wilden we alle creatieve moeders eens in het zonnetje zetten. Dus kwamen er heel veel dochters samen met mams langs voor een gezellig uitje. Er werden prachtige mandjes gehaakt, ondertussen druk gekletst en natuurlijk heerlijk aan de koffie, thee en lekkers.

moederdag_mandje

Een groot succes! Erg leuk om moeders en dochters samen te zien handwerken en van elkaar te leren, soms was mams al vergevorderd en soms wist dochter nog wat extra tips te geven. Daarom organiseren we ook dit jaar weer een leuk evenement speciaal voor Moederdag  (dit jaar op zondag 13 mei).

Wat gaan we doen?

Deze keer gaan we breien! Op zaterdag 12 mei is de workshop Breien met mams. Brei je blij met deze mooie basic pannenlap, een project die voor iedereen heel goed te doen is.

breien_met_mams

Dus ook beginnende breiers kunnen hier prima op aanhaken. Als de pannenlap klaar is kan er ook nog een eigengemaakt label gemaakt worden met een stempel naar keuze, hoe leuk is dat? Deze workshop is van 09.30 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 15.30 uur. Wij zorgen voor koffie, thee en Lidy’s appeltaart uit het boek Craftdates.

De kosten zijn € 29 en dat is inclusief het garen voor het maken van 2 chunky pannenlappen, 2 faux leather labels, gebruik van stempels en onbeperkt koffie en thee en lekkers. En mams mag dus GRATIS mee. De breinaalden 12mm kun je van ons lenen, zelf meenemen of nog kopen in de winkel. Trakteer je moeder en jezelf op dit superleuke uitje en schrijf je in via info@echtstudio.nl onder vermelding van Breien met mams (ochtend of middag).

IMG_4997