Haken met Adinda omringd door al haar prachtige creaties, wie wil dat nu niet? Zaterdag 24 maart is jouw kans om dit mee te maken! Lees snel verder voor meer info..

Adinda Zoutman ontwierp in 2013 de inmiddels wereldberoemde “blije stola”. Deze maanvormige kleurrijke creatie met allerlei structuren en motieven en afgestyled met de mooiste gehaakte bloemen heeft wereldwijd al heel veel haakharten sneller doen kloppen.

haakpakket-stola-omslagdoek-crochet-kit-shawl-cherry-blossom-adindas-world-003

Adinda’s stijl is direct te herkennen aan de bonte kleurencombinaties, het gebruik van zachte het liefst wat pluizige materialen en de manier van haken. Zij werkt namelijk niet volgens een strak patroon maar op gevoel. Freestyle of vrije stijl haken is een manier van haken waarbij je goed kijkt wat er mogelijk is met de gebruikte materialen en de vormen uit de losse pols creëert. Een echte haakuitdaging maar zo tof om te doen als je deze techniek eenmaal beheerst.

Deze vrije vorm van haken kan Adinda als geen ander op heel inspirerende wijze overbrengen tijdens tal van workshops in Nederland maar ook in Spanje en Italie!

Maak kennis met deze haaktechniek in Adinda’s World en kom zaterdag 24 maart aanschuiven bij een wervelende workshop. Start met het haken van een Spaanse flamenco danseres (1 van de favoriete creaties van Adinda) en leer door middel van dit project de basis om zelf een keer aan een “blije stola” te beginnen. Uiteraard zijn al haar creaties in het echt te bewonderen en zal Adinda je adviseren in kleur- en materiaalkeuze.

image1

Nog even alles op een rijtje:

zaterdag 24 maart van 11 – 16 uur: Adinda op bezoek bij echtstudio, bewonder al haar creaties in het echt en laat het boek Adindas world hoogstpersoonlijk door Adinda signeren

zaterdag 24 maart van 12.30 – 15.30 uur: workshop Spaanse Flamenco danseres haken

* kosten € 25 per persoon exclusief materialen

* materialen kunnen met 10% korting ingekocht worden

* zelf diverse maten haaknaalden meenemen (of te leen in de winkel)

* haakervaring is vereist voor het volgen van deze workshop

* workshop is inclusief koffie/thee, lekkers en veel gezelligheid

* opgeven kan via info@echtstudio.nl onder vermelding van Haken met Adinda

boek-haken-book-crochet-adindas-world-adinda-zoutman-001

We zien jullie graag verschijnen in Adinda’s World op zaterdag 24 maart bij echtstudio!