Na weken van voorbereiden en klussen is het dan zover; een gedeelte van onze winkel heeft een hele prettige make-over ondergaan! Een prachtige ruimte met een stoere inrichting in basic kleuren, een zeer stijlvolle aanvulling op de kleurige en fleurige entree van de winkel.

Bij binnenkomst wandel je nog steeds een snoepjeswinkel binnen; garens in alle kleuren van de regenboog van de merken Yarn and Colors, byClaire en Lang Yarns schitteren je tegemoet. Voor veel bezoekers al een ervaring waar je direct een stuk blijer van wordt. Ook de collecties van Stylecraft, Scheepjes en Hoooked zorgen voor heel veel inspiratie en kleurenmogelijkheden.

winkel echtstudio YAC collectie winkel echtstudio byclaire collectie

Voor de vaste echtstudio bezoeker is het geen nieuws; we houden wel van een beetje veranderen en schuiven. Onze laatste uitdaging was het achterste gedeelte van de winkel eens grondig aan te pakken. Met de deskundige hulp van styliste Esther van Liefhebberij kwamen we tot een moodboard die al perfect aansloot op een aantal gehaakte creaties in de winkel. Deze sneak peek foto werd ook door jullie heel enthousiast ontvangen!

haakpakket byclaire blokkendeken Yarn and Colors

De roze wand werd stoer groen geverfd, we maakten tafels en rekken van steigerbuizen (zwart!) en hout en moest er uiteraard ook een bijpassend logo op de wand: echtstudio craft & conceptstore!

echtstudio craft & conceptstore

Een craft store, dat zijn we al een tijdje hoewel de nadruk dan wel ligt op het heerlijke haken en breien. Sinds het uitkomen van het boek Craft dates is er wel weer een extra craft dimensie bijgekomen; want wat is dat leuk! Stempelen, knippen, plakken, stansen en freubelen. Geen cadeautje is meer veilig en vraagt om een handgestempeld labeltje of uitgestanst schaartje. Afgelopen zaterdag heeft het team Craftdates een spetterend boekfeest gehouden in onze vernieuwde shop. Alles was perfect op elkaar afgestemd, de styling van de Craftdates dames sloot fantastisch aan en dat leverde natuurlijk de mooiste foto’s op.

echtstudio craft & conceptstore echtstudio craft & conceptstore echtstudio craft & conceptstore echtstudio craft & conceptstore echtstudio craft & conceptstore

We zijn supertrots op deze make over, de basis is gelegd en wij gaan hard aan de slag voor een mooie creatieve invulling. Zo kan er binnenkort door iedereen een gezellige craftdate gehouden worden in deze ruimte, zullen er heel veel DIY projecten liggen (in matching kleuren uiteraard…) maar ook veel kant en klare producten. Denk aan stemmige kaarsjes, vaasjes, plaids en lampjes. Voor home deco shoppen of een gezellig cadeautje uitzoeken kun je dus ook terecht bij echtstudio! Een hippe conceptstore mét natuurlijk altijd een link met handwerken en craften.

Houd de ontwikkelingen in de gaten, we gaan nog een feestelijke opening organiseren! Uiteraard kun je vanaf heden al heerlijk rondkijken in onze conceptstore. Graag tot ziens!